Menu

Nagyon jó eladásokkal rendelkezik a Sekiro: Shadows Die Twice

A Kadokawa Corporation, a FromSoftware-et birtokló cég a legújabb pénzügyi jelentésében megerősítette, hogy a március 22-ei megjelenés óta mennyi fogyott a Sekiro: Shadows Die Twice-ból.

Mi is írtunk arról április közepén, amit az Activision bejelentett – akkor annyi volt a hivatalos értékesítési adat, hogy a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése utáni első tíz napban (március végével bezárólag) két millió példányban fogyott összesen PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Persze azóta több mint negyedév (és pontosabban a jelenleg futó üzleti év első negyedéve is) eltelt, így hozzátehetünk valamennyit ahhoz a két millióhoz. Pontosabban 1,8 milliót, ugyanis június végével bezárólag a Kadokawa Corporation szerint 3,8 millió példányban kelt el a játék, ami a FromSoftware esetében abszolút kiemelkedő eredménynek tekinthető. Azóta talán már átlépte a négy milliós számot is a játék.

„A Sekiro: Shadows Die Twice valami igazán különlegeset és egyedit hozott el az Activision játékportfóliójába. Különleges volt a FromSoftware-rel együtt dolgozni és segíteni nekik abban, hogy a világszerte bemutathassanak a játékosoknak egy vadonatúj franchise-ot. A rajongók tették a Sekiro: Shadows Die Twice-ot a 2019-es év egyik leginkább lenyűgöző rajttal rendelkező játékává. A játék jól teljesít minden platformon, így PC-n is, és izgatottak vagyunk a játékosok és kritikusok által biztosított folytatólagos támogatás miatt. Örömmel tölt el minket az a látvány, amikor a rajongók élvezettel jutnak át mindegyik kihívásukon,” mondja áprilisban Michelle Forseca, az Activision termékmenedzsmentes és marketinges alelnöke. Egyet is értünk vele.

Azóta a FromSoftware már máson dolgozik – már bejelentésre került a következő játékuk, az Elden Ring, aminek történetén a Trónok harcáért is felelős George R. R. Martin dolgozott. Annak a megjelenése még messze van, úgyhogy addig érdemes behúzni a Sekiro: Shadows Die Twice-ot, ami tényleg jól sikerült. (Olyannyira, hogy a Respawn következő játékát, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert LIDL Sekirónak gúnyolják a neten…)

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu