Nagyon jó eladásokkal rendelkezik a Sekiro: Shadows Die Twice

A Kadokawa Corporation, a FromSoftware-et birtokló cég a legújabb pénzügyi jelentésében megerősítette, hogy a március 22-ei megjelenés óta mennyi fogyott a Sekiro: Shadows Die Twice-ból.

Mi is írtunk arról április közepén, amit az Activision bejelentett – akkor annyi volt a hivatalos értékesítési adat, hogy a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése utáni első tíz napban (március végével bezárólag) két millió példányban fogyott összesen PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Persze azóta több mint negyedév (és pontosabban a jelenleg futó üzleti év első negyedéve is) eltelt, így hozzátehetünk valamennyit ahhoz a két millióhoz. Pontosabban 1,8 milliót, ugyanis június végével bezárólag a Kadokawa Corporation szerint 3,8 millió példányban kelt el a játék, ami a FromSoftware esetében abszolút kiemelkedő eredménynek tekinthető. Azóta talán már átlépte a négy milliós számot is a játék.

„A Sekiro: Shadows Die Twice valami igazán különlegeset és egyedit hozott el az Activision játékportfóliójába. Különleges volt a FromSoftware-rel együtt dolgozni és segíteni nekik abban, hogy a világszerte bemutathassanak a játékosoknak egy vadonatúj franchise-ot. A rajongók tették a Sekiro: Shadows Die Twice-ot a 2019-es év egyik leginkább lenyűgöző rajttal rendelkező játékává. A játék jól teljesít minden platformon, így PC-n is, és izgatottak vagyunk a játékosok és kritikusok által biztosított folytatólagos támogatás miatt. Örömmel tölt el minket az a látvány, amikor a rajongók élvezettel jutnak át mindegyik kihívásukon,” mondja áprilisban Michelle Forseca, az Activision termékmenedzsmentes és marketinges alelnöke. Egyet is értünk vele.

Azóta a FromSoftware már máson dolgozik – már bejelentésre került a következő játékuk, az Elden Ring, aminek történetén a Trónok harcáért is felelős George R. R. Martin dolgozott. Annak a megjelenése még messze van, úgyhogy addig érdemes behúzni a Sekiro: Shadows Die Twice-ot, ami tényleg jól sikerült. (Olyannyira, hogy a Respawn következő játékát, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert LIDL Sekirónak gúnyolják a neten…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu