Battle royale módot kaphat a Call of Duty: Modern Warfare is

A Treyarch által fejlesztett Call of Duty: Black Ops IIII-hez képest viszont más megközelítéssel élhet az Infinity Ward játéka.

Itt nem csak arra kell gondolni, amit az Infinity Ward mondott (a multiplayerre fognak koncentrálni – erről egy bekezdéssel lejjebb értekezünk…), hanem arra, amit a LongSensation nevű felhasználó megosztott a Twitteren: „Úgy tűnik, hogy a [Call of Duty:] Modern Warfare-ben a Battle Royale egy ingyenes mód lesz, ami 2020 elején fog megjelenni. Különálló játékként lesz letölthető, de kapcsolódni fog az alapjátékhoz. Ha ez igaz, akkor ez egy nagyon jó lépés az Activision [Blizzard] részéről. Valószínűleg az intró az Infinity Ward, a Raven Software és az Activision logóit mutatja, majd egy töltőképernyő elvinne téged a Battle Royale főmenüjébe.”

„Igazán koncentrálunk a [Call of Duty:] Modern Warfare-re: autentikus, hiteles lesz határozott, realisztikus fegyverekkel, és eltérő élmény lesz. Igazából arról szól, hogy visszatérünk a Modern Warfare-hez [2013-ban a Ghostsot, 2016-ban pedig az Infinite Warfare-t készítették a sorozatban a fejlesztők – a szerk.], tisztán megőrizve azt. Az Infinity Ward nagy battle royale rajongó. Izgatottak vagyunk a magas játékosszámok és az ehhez hasonló dolgok, miatt, de jelenleg a fő multiplayerre koncentrálunk. Afelé toltuk a hálózati mérnökeinket, hogy több játékosunk lehessen. Technikailag sokat kellett dolgoznunk a multiplayer oldalán, hogy jóval hatékonyabbak legyenek a dolgok, ami révén egyre magasabbra emelhettük a játékosok számát,” mondta az IGN-nek Joe Cecot, a multiplayer dizájnrendezője. A kommentjével utalt arra, ami pletykaként később felmerült, tehát itt valami igazság lehet a háttérben.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, míg a battle royale mód free-to-play extraként 2020 elején jöhet, ha a pletykáról nem mondhatjuk, hogy féknyúz – ezzel jó húzása lehet az Activisionnek (anyagilag), igaz, a Black Ops IIII-ben még megy a Blackout néven futó battle royale.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu