Fáklyásmenet a The Elder Scrolls V: Skyrimban! [VIDEO]

Szó szerint kell érteni: fáklyás menet a The Elder Scrolls V: Skyrimban…

Biztos vannak olyan történetek, hogy valaki csak egy adott fegyverrel vagy mozdulattal vitt végig egy játékot (ebbe inkább ne menjünk bele részletesebben), de azért ennek is vannak olyan szintjei, ahol már komolyan érthetetlen, sőt…

Erre itt egy példa az eredetileg 2011 őszén PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, azóta pedig PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre is megjelent The Elder Scrolls V: Skyrimot valaki Kizárólag fáklyákkal vitte végig…

Mitten Squad először letartóztatta magát egy fáklya megszerzése érdekében, majd onnan elkezdte a Block skillt grindolni, amivel a fáklyás támadás erejét növelte. Az 50-es szinten a Deadly Bash perkkel megötszörözte a támadási erejét. Persze a fáklya meglengetése staminát igényel, úgyhogy lassan, idővel tudta csak a sárkányokat ledönteni, mert várni kellett a stamina visszatöltésére addig a pontig, amíg a zöldségleves nem került fogyasztásra: ez ugyanis egy HP-t és staminapontot regenerál másodpercenként tizenkét percen át (tehát 720 HP és stamina pontot ad). És mivel a fáklyával való ütéssel mindössze egy stamina pontunk vész oda, továbbá az ellenfél is elkábításra kerül, lehet sejteni, hogy mi a végeredmény.

Persze, vannak adott események, ahol a fáklya használatával adott ellenfelek nem sebezhetőek, de úgy gondoljuk, hogy azon esetekben abszolút elfogadott a fegyverváltás (vagy egy spell használata), ugyanis a Bethesda Game Studios itt erre kényszerít minket – nem lehet csak úgy a saját fejünkkel végigfáklyázni 100%-ban a Skyrimot, pedig az igazán komoly lenne. (Mondjuk már így is igencsak vicces, hogy egy fáklyával mi mindent ki lehet fektetni Todd Howard játékában.)

Úgyhogy érdemes ebben az igencsak forró időben egy hűtött itallal hátradőlni és végignézni ezt a lenti videót, mert igencsak poénos lett.

Forrás: PCGamer

;

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu