Menu

Felújítást kap a System Shock 2!

A System Shock 2: Enhanced Edition létezése csak idő kérdése volt – elvégre az első rész is kapott ilyen kezelést…

„„Ne feledd, az én akaratom vezetett téged ide. Az én akaratomból vannak kibernetikus implantátumaid, amik az egyedüli szépségek abban a húsban, amit te testnek nevezel. Ha értékeled ezt a húst… azt teszed, amit mondok.” A hideg cryo-csövedből úgy térsz magadhoz, hogy felfedezed, hogy kibernetikus implantátumok lettek a húsodba ültetve, és a Von Braun űrhajó teljes legénysége kivégzésre került. A fertőzöttek szabadon tartózkodnak a folyosókon, és az ő kiáltásaik arra kérnek, hogy csatlakozz hozzájuk, miközben az elszabadult mesterséges intelligencia, SHODAN, eközben folyton hergel téged és kigúnyolja erőtlen kísérleteid arra, hogy az elhagyott Von Braun űrhajó borzalmas rejtélyét kiderítsd.

Válassz a hadsereg három specializálódott ágából, hogy egyedi képsségeket, fegyverzetet és paranormális képességeket használhass. Fejleszd és bővítsd képességeid, hogy fejleszthesd a hackelési, fegyverhatékonysági és pszionikus tudásod. Fedezz fel rejtélyes hangfelvételeket, fuss szembe rejtélyes kísértetekkel, és végezz el egy kutatást, hogy előnyöd legyen a harcok során, miközben egzotikus fegyverekre és tárgyakra teszel szert. Játssz akár három barátoddal kooperatív multiplayerben (ez csak Windows alatt működik).

A System Shock 2 egy műfajt meghatározó élmény, ami olyan innovatív játékmenetbeli mechanikákat alapozott meg, amik az FPS és RPG műfaj alapvető részei lettek. A mi generációnk néhány legnagyobb címét is – mint a Deus Exet és a BioShockot – ez a játék inspirálta. Fedezd fel, hogy egy félelmetes történet, az innovatív játékmenet és egy rémisztő atmoszféra miként tette a System Shock 2-t a világ egyik legjobb játékává,” olvasható a System Shock 2 Steam-oldalán – komolyan, van olyan, aki esetleg még nem játszott volna ezzel a játékkal? (Ha a válasz igen – a Steamen jelenleg háromezer forintért meg lehet venni…)

Nos, ezt a játékot a Nightdive Studios fel fogja újítani, így készül a System Shock 2: Enhanced Edition, olvasható a Twitteren. További részleteket nem tudunk még, de mindenesetre örülünk, hogy a ’99 augusztusában megjelent játék további szeretetet kap.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu