The Coma 2: Vicious Sisters: horrornővérek [VIDEO]

A Digerati (kiadó) és a Devespresso Games (fejlesztő) hivatalosan is elnevezte és bejelentette a 2018 októbere óta csak The Coma 2-ként futó játékot.

„A The Coma 2: Vicious Sisters egy koreai túlélő horrorkaland. Mina Park szerepében el kell menned az elhagyatott iskoládtól a túlélés érdekében. Járd körül Sehwa kerületét, hogy felfedezhesd az árnyékvilág titkait, és elkerülhesd az elmebeteg gyilkost, aki az életedet akarja!

Mina Park, a Sehwa iskola hallgatója éjszaka tér magához az iskolában. Rövid időn belül rádöbben arra, hogy valami baj van. Az eddig ismerős iskola, ahol az estéit tanulással töltötte, valami sötét és gonosz által meg lett változtatva. Valaki, aki kísértetiesen a tanárjára hasonlít, üldözi őt. A túlélés céljából Minának az iskola falain kívülre, a környező kerületbe kell kalandoznia, ahol furcsa lényekkel, rejtélyes idegenekkel és kényelmetlen bajtársakkal fut majd össze.

A The Coma 2: Vicious Sisters egy atmoszférikus, történet vezérelte játék. Merülj el az eltorzult Sehwa kerületében, ahol egy lekötő karakterstábbal találkozhatsz, több puzzle-t is megoldhatsz, felfedezhetsz fontos nyomokat, és harcolhatsz a túlélésedért egy kérlelhetetlen psycho ellen. A hősnők, akiknek a legrosszabb félelmeikkel kell szembe nézniük, ritkán kerülnek sérülés nélkül elő. A történet során Mina veszélyes forgatókönyvekbe kerül, amik során végleges sérüléseket szenvedhet el. Kraftolj olyan tárgyakat, hogy a jövőbeli veszélyekre felkészülhess és elkerülhesd a sérüléseket. A Dark Song jóval félelmetesebb és erősebb mint valaha. Az ő kezei közé kerülés azonnali halálhoz is vezethet. A bekapcsolt zseblámpával való futás könnyű célponttá tesz. Óvatosan kell egyensúlyoznod a felfedezés szükségessége és a túlélési kényszer között!”, írja a játék weboldala.

A The Coma 2: Vicious Sisters, ami angol, koreai, japán, hagyományos és egyszerűsített kínai, német, francia, spanyol, orosz és ukrán feliratokkal is fog rendelkezni, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, PC-re és Mac-re készül. A megjelenési dátuma még nem ismert, de egy dolog fix: a koreai túlélő horror kifejezés patinásnak hangzk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu