Új Devil May Cry cím készülődhet?

Egy rejtélyes manga és anime rendezvény Orlandóban erre enged következtetni a Devil May Cry-al kapcsolatban – erről ír a PlayStation Lifestyle.

Elég furcsa esemény zajlott le az Anime Festival Orlando 2019-en, olyan szinkronszínészekkel, akik Dante és Vergil hangján szólaltak meg: Reuben Langdonnal és Dan Southworth-szal. A két színész állítólag egy titkos videót mutatott be a jelenlévőknek, de előtte még mindenkit arra kértek, hogy kapcsolják ki a mobiltelefonjaikat, hogy a Devil May Cry franchise új tartalmát bemutathassák, amit az egybe gyűltek engedelmesen meg is tettek.

Persze az ilyen információ sosem marad titokban és később rajongók hevesen érdeklődtek is utána a fesztivál oldalán, azonban egy admin azt válaszolta, hogy ameddig a Capcom nem árulja, a projekt bizony titokban marad. (ahogy ezt ezen a képen is látni.

View post on imgur.com

Még egy apró utalást sem sikerült kiszedni arról, hogy ezen a videón mi volt látható. A Redditen természetesen beindult a találgatás. Vajon a Capcom mégiscsak újabb Devil May Cry 5 tartalommal gazdagíthatja a játékot? Elképzelhető. De lévén, hogy egy anime kiállításról beszélünk, így az sincs kizárva, hogy egy Netflixes sorozat trailerét láthatták a szerencsések Orlandóban, de persze még semmi sem biztos.

A Capcom egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy az ötödik rész fejlesztése teljesen lezárult (persze láttunk már karón varjút, szóval biztos csak a halál), így elvileg nem várható semmilyen új DLC tartalom a Capcom hack’n’slah akciójátékához, úgyhogy – hacsak nem egy vadonatúj rész első képsorait mutatta meg a Capcom – akkor mégiscsak a Netflix várható.

Most már nincs más hátra, mint megvárni, hogy vajon lesz ebből az újabb projektből…

Forrás: PlayStation LifeStyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu