Menu

Új Devil May Cry cím készülődhet?

Egy rejtélyes manga és anime rendezvény Orlandóban erre enged következtetni a Devil May Cry-al kapcsolatban – erről ír a PlayStation Lifestyle.

Elég furcsa esemény zajlott le az Anime Festival Orlando 2019-en, olyan szinkronszínészekkel, akik Dante és Vergil hangján szólaltak meg: Reuben Langdonnal és Dan Southworth-szal. A két színész állítólag egy titkos videót mutatott be a jelenlévőknek, de előtte még mindenkit arra kértek, hogy kapcsolják ki a mobiltelefonjaikat, hogy a Devil May Cry franchise új tartalmát bemutathassák, amit az egybe gyűltek engedelmesen meg is tettek.

Persze az ilyen információ sosem marad titokban és később rajongók hevesen érdeklődtek is utána a fesztivál oldalán, azonban egy admin azt válaszolta, hogy ameddig a Capcom nem árulja, a projekt bizony titokban marad. (ahogy ezt ezen a képen is látni.

View post on imgur.com

Még egy apró utalást sem sikerült kiszedni arról, hogy ezen a videón mi volt látható. A Redditen természetesen beindult a találgatás. Vajon a Capcom mégiscsak újabb Devil May Cry 5 tartalommal gazdagíthatja a játékot? Elképzelhető. De lévén, hogy egy anime kiállításról beszélünk, így az sincs kizárva, hogy egy Netflixes sorozat trailerét láthatták a szerencsések Orlandóban, de persze még semmi sem biztos.

A Capcom egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy az ötödik rész fejlesztése teljesen lezárult (persze láttunk már karón varjút, szóval biztos csak a halál), így elvileg nem várható semmilyen új DLC tartalom a Capcom hack’n’slah akciójátékához, úgyhogy – hacsak nem egy vadonatúj rész első képsorait mutatta meg a Capcom – akkor mégiscsak a Netflix várható.

Most már nincs más hátra, mint megvárni, hogy vajon lesz ebből az újabb projektből…

Forrás: PlayStation LifeStyle

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/