Megjelenési dátumot kapott az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir [VIDEO]

A két gall pofozkodása nemsokára folytatódik, jön a Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir!

„A vadonatúj sztori, főszerepben a két népszerű gallal, egy kis faluban, Armoricában kezdődik. Mindenki élvezi a csendes életet, amíg a druida Getafix hirtelen egy különös levelet kap, amin keresztül Asterix és Obelix egy olyan egyedi kincsvadászatra indul, amit nem fognak egyhamar elfelejteni (ahogy a római bázisok sem!). Egy rejtélyes kristály menhirrel [állókőnek lehetne fordítani, ha le kellene – a szerk.] távoli területekre utaznak, amik tele vannak új és példátlan veszélyekkel.

Az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir átfogó tartalmakkal fog rendelkezni, így minden korosztályt örömmel tölt el. Csaták, felfedezések, puzzle-k, gyűjtögetés: a játék sok választási lehetőséggel bír! Teljesíts több mellékküldetést, és mutasd be kíváncsiságod, miközben rejtett tárgyakat gyűjtögetsz, hogy egy valódi gall legyen belőled. És az Asterix & Obelix XXL története során először kooperatív játékmód is lesz! Játssz a családoddal vagy barátaiddal ugyanazon a képernyőn: Asterix és Obelix cselekedetei kiegészítik egymást, és a két hős együtt fog játszani, ahogy végighaladnak a játékon. Az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhirben értelemszerűen meg fogod találni az összes kedvenc gallodat, így Getafix, Cacofonix és Vitalstatistix is fel fog bukkanni az új karakterek mellett – minél több, annál jobb! Készen állsz egy kalandra a római légiók ellen?”, írja a Microids új sajtóközleménye magyarra fordítva.

Két különleges kiadásban is kapható lesz a játék. A Limited Edition a játék mellett egy Asterix és egy Obelix figurát fog tartalmazni, míg a Collector Edition ezeken túl egy 15 centiméteres gyantafigurát is tartalmaz Obelixszel és Dogmatixszel. Az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir megjelenési dátuma amúgy november huszonegyedike lesz. A játék PlayStation 4-re, Xbox Onera, Nintendo Switchre és PC-re lesz elérhető, közölte a Microids (a kiadó) és az Osome Studio (a fejlesztők).

Érdekes gondolat az, hogy figurákkal erősítenek a gyűjtői kiadásokban. Általában például a soundtrackkel szoktak bővíteni…

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu