PlayStation 4-re tart az L.A. Noire: The VR Case Files

Úgy tűnik, hogy az eredetileg 2017 decemberében megjelent (és akkor a HTC Vive-ot és az Oculus Riftet támogató) L.A. Noire: The VR Case Files a PlayStation 4-en is felütheti a fejét (így értelemszerűen PlayStation VR port készül).

„Egy sötét és erőszakos thriller, ami az 1940-es évek Los Angelesének környezetében játszódik, most lenyűgöző virtuális valóságban. Az L.A. Noire: The VR Case Files közvetlenül Cole Phelps nyomozó cipőibe helyez téged, ahogy brutális bűncselekményeket, cselszövéseket és összeesküvéseket oldasz meg – ezeket az 1947-es év Los Angelesének valós esetei inspirálták. Ez az időszak az egyik legkorruptabb és legerőszakosabb volt Los Angeles történelme során.

Az L.A. Noire: The VR Case Files, ami hét, külön a virtuális valóság miatt újjáépített esetet tartalmaz, új szintre emeli a [benne való] elmerülést és realizmust a Rockstar Games atmoszférikus bűncselekménes thrillerében, ahol a népszerű eredeti játékból kiválasztott eseteket oldasz meg, így többek között a gyilkosság, a gyújtogatás, és a [drog]kereskedelem is érintésre kerül benne.

Keress nyomokat úgy, hogy objektumokat manipulálsz (esetleg megfogod vagy megvizsgálod őket). Ülj a volán mögé és vezess a következő bűneset helyszínére. Vegyél részt az üldözésekben, bunyókban és lövöldözésekben, ahogy a gyanúsítottakat próbálod elfogni. Építsd fel a nyomozásod úgy, hogy jegyzetelsz vagy saját kezűleg írsz a noteszodba. Hallgasd ki a gyanúsítottakat és használd az ügyességed, hogy elkülönítsd az igazságot a hazugságoktól egy olyan városban, ahol mindenkinek rejtegetnivalója van,” olvasható az L.A. Noire: The VR Case Files Steam-oldalán.

Hogyan készülhet a játék PlayStation VR-ra? Egyszerű: a Pan European Game Information Board (a PEGI, a pán-európai korhatár-besorolásért felelső bizottság) a PlayStation 4-es kiadást besorolta.

Úgyhogy hamarosan PlayStation VR-ral is nyomozhatunk az L.A. Noire: The VR Case Filesban, mivel az ilyen besorolások nem szoktak csak úgy bekövetkezni. Esélyes, hogy a Gamescomon jöhet egy bejelentés, és ott akár megtudhatjuk, hogy mikor fog a PlayStation VR port megjelenni.

Az eredeti L.A. Noire Remastered tesztjét itt olvashajátok.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu