Final Fantasy VIII Remastered: a klasszikus FF VIII mém és a változás! [VIDEO]

„Ilyen volt, ilyen lett!” Squall most már tényleg „a legjóképűbb fickó a környéken!” a Final Fantasy VIII Remastered-ben.

„Te vagy a legjóképűbb fickó a környéken!” – olvadozott Rioana a játék főszereplője és szerelme: Squall fizimiskáján, aztán amikor rázoomoltunk a PS1-re megjelent Final Fantasy VIII-re, akkor Squall feje nem volt más, mint egy rakás pixelhányás… De hát végül is érthető: a 32-bites korszak hőskorában jártunk, még az előző évezredben, viszont a Facebook korszakában már kellően mulatságos mém készült ebből retro gaming élményből.

Nos itt, az idő, hogy búcsút mondjunk Squall pixeljeire szétesett arcának és a mémnek is, hiszen készül már a Final Fantasy VIII Remastered, ahol ennél a jelenetnél is tiszta és éles lesz Squall Alain Delonéval vetekedő fizimiskája. Ezt a játék hivatalos Twitter oldalán láthatjuk, ahol a híres jelenetnél a készítők a Final Fantasy VIII Remastered grafikus képességeit mutatták meg.

Remasterről és nem remake-ről lévén szó a játék alapvető designja és grafikája nem fog megváltozni a Final Fantasy VII Remake-kel ellentétben, tehát Tetsuya Nomura eredeti, 1999-es vizuális világa marad pontosan ugyanolyan, mint régen, csak éppenséggel a belső felbontás a maximálisra lesz felhúzva. Ettől egyébként még sokkal alaposabb munkát végeztek vele a japán fejlesztők – erről az E3 2019-en is meggyőződhettünk.

A jó munkához persze idő kell, így egyelőre nem is tudjuk, hogy a PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re is megjelenő FF VIII Remastered konkrétan mikor jelenik meg 2019-ben.

És hogy mit mondana erre Squall? Hogy egy másik klasszikus mémet idézzünk:

„Whatever!”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu