Need for Speed Heat: itt az első trailer, a platformok és a megjelenés [VIDEO]

A Ghost Games új autóversenye a Need for Speed Heat még ebben az évben érkezik PC-re és konzolokra.

Heteken keresztül húzták a gamerek agyát részben fals, részben valós információkkal (amelyek persze mind pletykának számítottak), mire végre-valahára előállt az Electronic Arts a farbával. A mai napon bejelentették a Need for Speed következő részét a virtuális „asztfaltbetyároknak”.

Először is gyorsan oszlassunk el egy hamis pletykát, amely még ma is terjed más gamer portálokon: nem, lesz nyolcvanasévekbeli miliő, egy modern városban járunk, ahol a korrupt rendőrséggel kell szembe szállnunk. És hogy mi az igazi cél? Váljunk az utcai versenyzés elit bajnokává.

Amit tényleg jól sikerült eltalálnia a sajtónak, az a játék címe: valóban Nead for Speed: Heat lesz az, a helyszín pedig tényleg Miami.

És hogy az Electronic Arts milyen szöveggel próbál minket felültetni a hype-vonatra? Ne számítsatok túlzottan eredeti sóderre… „Nyomd tövig a gázpedált és száguldj a legendás, akciódús sorozat legújabb részében!” – olvashatjuk az Electronic Arts hivatalos weboldalán. „Spécizd fel a szuperautód, hagyd le a riválisaidat és szabadulj meg a zsaruktól a legrázósabb üldözések során is! Indulj el és ne nézz hátra! Ne állj meg se nappalra se éjszakára a Need for Speed: Heat autós hajszái során!”

Azt hiszem, elég is a rizsából, a trailert alant láthatjátok – mindenki döntse el maga, hogy tetszik az első képsorok és információk alapján az új rész.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu