Daymare 1998: új címmel és tartalommal érkezik a rajongói Resident Evil 2 remake [VIDEO]

A Daymare 1998 egy rajongó által készített Resident Evil 2 remake-ként indult, de a Capcom érhető okokból leállította. Most mégis érkezik.

A Daymare 1998 egy külső nézetes túlélő horror, amely egy amerikai városban játszódik, melyet elleptek az élőhalottak. Eredetileg a Resident Evil 2 remake-jeként indult a projekt, de miután a Capcom saját remake-et készített (akkoriban még nem volt publikus) leállítatta a projektet – legalábbis, úgy, mint Resident Evil 2. A készítők ugyanis nem hagyták annyiban, és alaposan megváltoztatták a projektet, hogy ne legyen az RE2-vel azonosítható.

Most viszont már biztos, hogy érkezik a játék, méghozzá Steamre szeptember 17-én – ezt maguk a fejlesztők garantálják a játék Steam oldalán. Nincs még semmilyen részlet arról, hogy konzolra pontosan mikor jön, de nagy eséllyel egyszerre kerülnek fel a PlayStation és az Xbox verziók a saját digitális webáruházukba. Valószínűleg ez is kiderül a közeljövőben.

Ha kíváncsáva tett benneteket a Daymare 1998, akkor nézzétek meg a trailert, vagy szedjétek le a demót a Steam oldaláról.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu