Egy új moddal Henry Cavill külsejű Geraltod lehet The Witcher 3-ban

Így legalább felkészülhetsz a Henri Cavill főszereplésű Witcher-tévésorozatra.

Bár még mindig megy a vita, hogy Henri Cavill jó Geralt of Rivia-e, vagy sem, az Adnan4444 nevű modder ilyen triviális ügyekre nem ad és a közösséget egy olyan letölthető moddal áldja meg rövidesen, amely a The Witcher 3: Wild Hunt főszereplőjét átváltoztatja a Supermant is eljátszó brit színész külsejére.

A modot már le lehet tölteni és használni is, de egyelőre még nincs teljesn kész. Mi az ami hiányzik? Az Henry Cavillos arcvonásokon túl az alkotó szeretne még sebeket, piszkot és választható barna hajat készíteni a jövőben Geraltnak.

Aki mindezek nélkül is elvan a Henry Cavill moddal (sajnos a hang ugye marad a régi…) az innen letöltheti.

Tegnap derült ki egyébként, hogy a gyermekkorú Geralt of Rivia is szerepel majd a sorozatban, így az eredeti, lengyel tévésorozathoz hasonlóan Geralt gyerekkorára és Witcherré válására is számíthatnk majd a Netflixes verzióban.

A The Witcher 3 kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu