Menu

Nyugatra jön a Monkey King: Hero Is Back [VIDEO]

A Nyugati utazás című regényen alapuló filmadaptációt feldolgozó játékadaptáció, a Monkey King: Hero Is Back  tart nyugatra…

Igen, ennyire bonyolult a helyzet – a Kínában nagyon népszerű Vu Cseng-en által írt műből 2015-ben készült egy akció-fantasy film, és ezen alapul a játék is, ami arrafelé már játszható, de az Oasis Games alkotását a Sony Interactive Entertainment és a THQ Nordic (mostantól már nem kell megkülönböztetnünk az osztrák kiadót a svéd anyacégtől, ugyanis utóbbi bejelentette, hogy innentől Embracer Group AB néven futnak tovább – a névváltás szeptember 17-én lesz esedékes!) elhozza Észak-Amerikába és Európába is.

„A játék a 2015-ben megjelent Monkey King: Hero Is Back nevű, izgalmas kínai akció-fantasy filmen alapul. Egy fiatal fiú, Liuer kalandjait meséli el a majomkirállyal, Sun Wukonggal, aki 500 év után szabadult ki börtönéből. A filmes rajongók úgy ismerik [a filmet] mint az egyik legjobb kínai animáció – akkortájt Kínában bevételi rekordot döntött, hiszen megjelenésekor több mint 160 millió eurót kaszált. A PlayStation 4-es Monkey King: Hero Is Back esetében a Sony Interactive Entertainment közösen dolgozott az Oct Animation Studioval (akik a film lélegzetelállító látványa mögött álltak), hogy a film látványához és érzéséhez hű játék születhessen.

Mint ahogy a filmben, úgy ebben az akció-kaland játékban is Liuer, egy fiatal monk története kerül elmesélésre, ahogy hősével, Sun Wukonggal találkozik, de a fókusz ezúttal a Majomkirályra összpontosul, miközben a játékosok több történetet és altörténetet láthatnak, amik nem voltak a filmben. Sun Wukong, Liuer, és Pigsy együtt egy olyan kalandban vesz részt, amiben az egymás közötti barátság is elmélyül. A játékosok Sun Wukong bőrébe bújnak, hogy az ő misztikus képességeivel legyőzhesse az életére törőket. A játékban elmerülhetnek a játékosok a saját történetükben, miközben lehetőségük van a gazdag és mély történet átélésére is, ami miatt oly ismert lett a film is.

A Monkey King: Hero Is Back Hero Editionjében az alapjáték mellett a season passt is tartalmazza – ebben két extra történet lesz DLC formájában (Uproar in Heaven, Mind Palace), illetve két játékbeli kosztüm a főhősnek (Tuxedo, Dasheng Doll), továbbá a játékban felhasználható speciális tárgyak is lesznek. Az előrendelés mindkét PlayStation 4-es verziónak augusztus 14-én kezdődik. A PlayStation 4-es változat előrendelése két exkluzív játékmódot (Paradise, Desperation) és egy PS4-es témát is ad,” írja a THQ Nordic sajtóközleménye.

A Monkey King: Hero Is Back alap kiadása PlayStation 4-en 40 euró (~13 ezer forint) lesz, és ez digitálisan, illetve lemezesen is kapható lesz, míg a Hero Edition kizárólag digitálisan kapható 65 euróért (~21 ezer forint). A PC-n a lemezes alapkiadás 30 euró (~10 ezer forint) lesz, a digitális kiadás (amit kivételesen az Oasis Games kezel) 35 euróba (~12 ezer forint) kerül majd, míg a Hero Edition 60 euró lesz (~20 ezer forint). A PC-s digitális előrendelés 18-ától fog menni, a lemezes már működik.

A Monkey King: Hero Is Back október 17-én jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re. Kínai fejlesztés nyugaton.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu