Menu

Megjelenési dátumot kapott a Sniper Ghost Warrior Contracts [VIDEO]

A CI Games hamarosan folytatja a mesterlövészkedést a Sniper Ghost Warrior Contracts játékkal.

Miután a Sniper Ghost Warrior 3 nem volt valami jó (glitchek, hosszú töltési idők, stb…), így a korábban City Interactive néven hazánkban is hírhedtté váló cég úgy gondolta, hogy a Contracts névre hallgató új játékkal visszamennek ahhoz a formához, amit a korábbi felvonások produkáltak – így a lopakodás, a taktikai gondolkodásmód, a drónhasználat talán jobb lesz mint a Ghost Warrior 3-ban. A dinamikus célkereszt rendszere (Dynamic Reticule System) visszatér, és mindegy, hogy profik vagy kezdők vagyunk-e, a környezet és a ballisztika egyaránt bele fog számítani a lövésünkbe. Több fajta töltényünk lesz a drónon, a távcsövön és a kiterjesztett valóságon (augmented reality, AR) túl.

Helyszínileg Szibériában játszódik a Sniper Ghost Warrior Contracts, és öt régió kerül ezen belül bemutatásra. Mindegyik régióban – a játék nevéhez hűen – szerződéseket kell teljesítenünk. Összesen huszonöt szerződés vár ránk, de a sandbox területeken lesznek mellékküldetések is, így további feladatokkal is eltölthetjük az időt, azaz nyíltabb világunk lesz, hasonlóan a Sniper Ghost Warrior 3-hoz.

Kérdéses, hogy a CI Games mit tud felmutatni, ugyanis időközben – erről beszámoltunk már – a Lords of the Fallen 2 fejlesztése is ismételten rájuk hárult, hiszen a kiszerződött amerikai stúdió állítólag nem teljesített megfelelően. És azért a CI Games múltját látva joggal kétkedhetünk a minőségben (és itt most mindegy, hogy a Sniper Ghost Warrior Contractsról vagy a Lords of the Fallen 2-ről van szó), de talán a lengyeleknek sikerül teljes mértékben megcáfolnia bennünket.

A Sniper Ghost Warrior Contracts november 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Két héttel a Death Stranding illetve a Need For Speed: Heat, és egy héttel a Star Wars Jedi: Fallen Order után kijönni nem éppen szerencsés. Ebből még talán lesz egy halasztás is 2020-ra, a szokásos minőségi okokra hivatkozva.

Forrás: TSA

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu