20 éves a legendás vámpíros játék, a Soul Reaver!

Amy Henning, az Uncharted alkotója számára a Soul Reaver az egyik legkedvesebb munkája és még mindig különleges helyet foglal el szívében.

A Crystal Dynamics manapság már a Tomb Raider sorozatról híres, most pedig a már nagyon várt Marvel’s Avengers-en dolgoznak, viszont szintén ők készítették a Legacy of Kain: Soul Reaver című vámpíros akció-kalandjátékot, amely ma lett 20 éves.

„Nem tudom elhinni, hogy már 20 éve kiadtuk a Legacy of Kain: Soul Reavert!” – írta a veterán játékfejlesztő, Amy Henning, aki ennek a klasszikus címnek volt a vezető fejlesztője és írója, illetve ő készítette az Uncharted sorozatot is. „Ez a játék nagyon különleges helyet foglal el as szívemben.” – tette hozzá Henning.

A Soul Reaver Raziel, egy elárult vámpír kalandjait meséli el, amelyek Nosgoth sötét világában játszódnak. A játékmenet külső nézetes akció keveréke a metroidvaniák, és platformer elemek is találhatók enne.

A játék retrocikkét (mely PC-re kicsit később jött ki) itt találhatjátok. Nekem anno annyira nem tetszett a kamernézetek és a rossz irányítás miatt, ellenben a második rész hatalmas favorit volt, csakúgy, mint a sorozat többi epizódja.

Forrás: 3juegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu