Újabb Xbox-játék bukkanhat fel a Nintendo Switchen

A Microsoft és a Nintendo közösködésére már volt példa (korábban a Minecraft esetében hirdették együtt a cross-play-t, amire akkoriban a Sony még nem hajlott), úgyhogy a két cég közötti viszony továbbra is jó.

„Egy újabb, először Microsoft / Xbox platformon megjelent játékot fogunk látni az IndieWorldön hétfőn. Eddig a Minecraft, a Cuphead és a Super Lucky’s Tale volt olyan Xbox-exkluzív cím, ami felbukkant a Nintendo Switchen. Ha figyelemmel követted az eddigi pletykákat és szivárgásokat, talán kitalálhatod, melyik játékról van szó.

Két játék lesz csendben kiadva. Mind a két játék forró. Ezeken túl 2019-es, stabil, fix megjelenési dátumokat fogunk látni a Creature in the Well, Blasphemous, Northgard, Trine 4, One Finger Death Punch 2, Skellboy, és még pár másik cím esetében. 2019-es és 2020-as megjelenési időszakok a többi játéknak. Érdemes lesz figyelemmel követni,” írta Twitteren Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője, aki gyakran rendelkezik belsős, megbízható információkkal.

Korábban volt már pletyka arról, hogy az Xbox Game Pass és az Ori and the Blind Forest feltűnhet a Nintendo Switchen is (ami egy hónap múlva egy újabb, Lite kiadásban is kapható lesz, és eközben egy újabb, jobb akkumulátoros változat is a boltokba került), de azokból még nem lett semmi. Az egyik forró játék Szuperforró lesz – a szóvicctől eltekintve a Superhotról van szó, ugyanis ez a játék frissítést kapott a Switchen, holott még be sem lett jelentve. Érdekes – de mivel a Superhot igencsak népszerű és sikeres játék (és VR-ban sem olyan gyenge alkotás), nem zárható ki ennek a lehetősége sem.

Úgyhogy a Nintendo Switch is szépen erősödik játékkínálat tekintetében, és ebben a Microsofthoz közeli játékok is közreműködhetnek a jövőben. A Nintendo és a Microsoft viszonya eddig sem volt olyan rossz (nem tekintik egymást riválisnak), és a két cég közeledése a Switch játéklistáján is kimutatható lesz.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu