Menu

Újabb Xbox-játék bukkanhat fel a Nintendo Switchen

A Microsoft és a Nintendo közösködésére már volt példa (korábban a Minecraft esetében hirdették együtt a cross-play-t, amire akkoriban a Sony még nem hajlott), úgyhogy a két cég közötti viszony továbbra is jó.

„Egy újabb, először Microsoft / Xbox platformon megjelent játékot fogunk látni az IndieWorldön hétfőn. Eddig a Minecraft, a Cuphead és a Super Lucky’s Tale volt olyan Xbox-exkluzív cím, ami felbukkant a Nintendo Switchen. Ha figyelemmel követted az eddigi pletykákat és szivárgásokat, talán kitalálhatod, melyik játékról van szó.

Két játék lesz csendben kiadva. Mind a két játék forró. Ezeken túl 2019-es, stabil, fix megjelenési dátumokat fogunk látni a Creature in the Well, Blasphemous, Northgard, Trine 4, One Finger Death Punch 2, Skellboy, és még pár másik cím esetében. 2019-es és 2020-as megjelenési időszakok a többi játéknak. Érdemes lesz figyelemmel követni,” írta Twitteren Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője, aki gyakran rendelkezik belsős, megbízható információkkal.

Korábban volt már pletyka arról, hogy az Xbox Game Pass és az Ori and the Blind Forest feltűnhet a Nintendo Switchen is (ami egy hónap múlva egy újabb, Lite kiadásban is kapható lesz, és eközben egy újabb, jobb akkumulátoros változat is a boltokba került), de azokból még nem lett semmi. Az egyik forró játék Szuperforró lesz – a szóvicctől eltekintve a Superhotról van szó, ugyanis ez a játék frissítést kapott a Switchen, holott még be sem lett jelentve. Érdekes – de mivel a Superhot igencsak népszerű és sikeres játék (és VR-ban sem olyan gyenge alkotás), nem zárható ki ennek a lehetősége sem.

Úgyhogy a Nintendo Switch is szépen erősödik játékkínálat tekintetében, és ebben a Microsofthoz közeli játékok is közreműködhetnek a jövőben. A Nintendo és a Microsoft viszonya eddig sem volt olyan rossz (nem tekintik egymást riválisnak), és a két cég közeledése a Switch játéklistáján is kimutatható lesz.

Forrás: VG247

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu