Törlésre került a Batman: Arkham Knight folytatása?

Újabb szivárgás, ezúttal elvileg a Batman: Arkham Knight folytatásáról, ami állítólag nem fog befejezésre kerülni…

A 4chanről származnak az alábbi gondolatok, így nem szabad 100%-osan komolyan venni a következő mondatokat. A Batman: Arkham Knight-ot ugye a mostanában szintén igencsak csendben levő Rocksteady fejlesztette, ám a folytatás a szivárgás szerint állítólag a WB Montrealnál készült volna, akik 2013-ban a Batman: Arkham Origins-et fejlesztették. (És a WB Montreal is eléggé titkolózik arról, hogy ők mit csinálnak…)

A törölt játékban Damian Wayne-t irányíthattuk volna Batmanként, és Gotham városa egy kissé másképp nézett volna ki, mi pedig autó helyett motorra pattanhattunk volna. A tervek szerint gondolkodtak a fejlesztők egy Nemesis-rendszeren, amit a Middle-Earth: Shadow of Warban is láthattunk már. Nem tudni, hogy ez miként működött volna a Batman IP alatt – lehetséges, hogy ez csak egy felvetés volt.

Ott kerül érdekessé a szivárgás, hogy koncepciós rajzokat is publikált az illető. Az integritás miatt senkinek sem fordítjuk le a nevét (mindent vagy semmit alapon), de Two-Face, Gorilla Grodd, egy női Black Mask, továbbá egy öregebb Bruce Wayne és Dick Grayson is látható a képeken. Nézzük is ezeket…

Batman: Arkham Knight

Tavaly év végén az a pletyka merült fel a WB Montreallal kapcsolatban, hogy a Court of Owls történetszálon alapuló Batman játék fejlesztése zajlik náluk, és azért is gyanús ez, mert Scott Snyder, a történet alkotója is retweetelte anno az IGN írását erről a témáról. Azóta persze a WB Montreal síri csendben van, így nem lehet sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy mit is fejleszt a kanadai stúdió. (Nagy eséllyel már egy next-gen játék lett belőle, vagy talán cross-gen lesz még…?)

Talán majd februárra megtudjuk, hogy konkrétan mi készül náluk. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis akkor mutathatja hivatalosan is be a Sony a next-gen PlayStation konzolt, a PlayStation 5-öt, ami állítólag egy 2 GHz órajelű GPU-val rendelkezik majd.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu