[GS 2019] Final Fantasy VIII Remastered: megjelenési datum és gameplay video [VIDEO]

A Squre Enix videojáték, a Final Fantasy VIII remastered verziója megnyerő grafikai ráncfelvarráson ment keresztül.

Úgy tűnik, nem kell már sokat várni, hogy Rinoa és Squall kalandjait élvezhessük. A Square Enix videojáték, a Final Fantasy VIII felújított verziója megjelenési dátumot kapott és a Gematsu cikkének

hála (amely a 4AGames, japán gamer portál írását továbbosztotta) már játékmenetet is láthatunk a remasterelt JRPG-ből.

A videó egész konkrétan nyolc percig tart és a nyolcadik Final Fantasy kezdetét ismerhetjük meg belőle. Bár sokan úgy gondolták, hogy Squar Enix már el is felejtkezett a játékról, az igazság az, hogy egy igazán ütős resmastert szerettek volna, amely méltó ehhez a klasszikushoz. Bizonyos tekintetben sokkal gondosabb, az eredetihez egyszerre hű és mégis modern remasterről van szó, mint akár a Final Fantasy VII, a IX, a X, vagy a XII esetében.

A Final Fantasy VIII Remastered szeptember 3-án fog megjelenni, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re egyaránt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu