Menu

[GC 2019] Gears 5: a Halo: Reach is átugrik a játékba [VIDEO]

A Gamescomon három trailer mellett további részleteket közölt a Microsoft a nemsokára megjelenő Gears 5-ről. (Mi még mindig nem szoktuk meg, hogy rövidebb lett a játék neve…)

„A világ omladozófélben van. Az emberiség technológiára való támaszkodása a saját veszte lett, és az ellenfelek összefogtak, hogy minden túlélőtől megszabaduljanak. Kaitként át kell utaznod a legnagyobb, legszebb Gears [of War] világon, hogy felfedd a Locust eredetét, és hogy harcolj a csapatoddal a megmaradtak megvédése érdekében. Játssz egyedül, helyi, osztott képernyős vagy online co-opban. Harcolj a barátaid mellett bárhol az Xbox One és a PC között. Juss át a gleccsereken és sivatagokon, és ereszkedj le az elsüllyedt romokba, hogy felfedezd az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb Gears világot. Játssz minden módot 4K Ultra HD felbontásban kábító HDR-rel stabil, másodpercenkénti hatvan képkockával. További fícsőrök, co-op, és kompetitív módok még bejelentésre várnak,” mondja a Microsoft sajtóközleménye.

De ez még nem minden: a The Coalition (a fejlesztők) a Gamescomon előrukkoltak egy Horde mód trailerrel (horda mód – sokat nem kell ezen magyarázni), és egy Halo: Reach karakterpakk DLC-vel is. Ezt a Gears 5 Ultimate Edition és az Xbox Game Pass Ultimate is tartalmazza, és benne Emile és Kat található a multiplayerhez, de van még egy Noble Team Jack skin, banner és blood spray, illetve csapatszimbólum is. Meglepő, hogy pont a Halo: Reachből emeltek át a Gears [of War] 5-be „a koalíciósok”. Van egy harmadik videó is, ami a játék sztorimódjából ad egy kisebb ízelítőt. A három videó láttán bátran kijelenthető, hogy a Microsoft az ősz egyik nagy exkluzívjaként kezeli „az ötös fogaskerekeket”.

Sokat nem kell már várni a játékra, ugyanis a Gears 5 szeptember 10-étől kapható lesz Xbox One-on és Windows 10-en. (Az Xbox Game Pass előfizetésbe is be fog kerülni a játék, így azon keresztül is elérhető lesz.)

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu