[GC 2019] Gears 5: a Halo: Reach is átugrik a játékba [VIDEO]

A Gamescomon három trailer mellett további részleteket közölt a Microsoft a nemsokára megjelenő Gears 5-ről. (Mi még mindig nem szoktuk meg, hogy rövidebb lett a játék neve…)

„A világ omladozófélben van. Az emberiség technológiára való támaszkodása a saját veszte lett, és az ellenfelek összefogtak, hogy minden túlélőtől megszabaduljanak. Kaitként át kell utaznod a legnagyobb, legszebb Gears [of War] világon, hogy felfedd a Locust eredetét, és hogy harcolj a csapatoddal a megmaradtak megvédése érdekében. Játssz egyedül, helyi, osztott képernyős vagy online co-opban. Harcolj a barátaid mellett bárhol az Xbox One és a PC között. Juss át a gleccsereken és sivatagokon, és ereszkedj le az elsüllyedt romokba, hogy felfedezd az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb Gears világot. Játssz minden módot 4K Ultra HD felbontásban kábító HDR-rel stabil, másodpercenkénti hatvan képkockával. További fícsőrök, co-op, és kompetitív módok még bejelentésre várnak,” mondja a Microsoft sajtóközleménye.

De ez még nem minden: a The Coalition (a fejlesztők) a Gamescomon előrukkoltak egy Horde mód trailerrel (horda mód – sokat nem kell ezen magyarázni), és egy Halo: Reach karakterpakk DLC-vel is. Ezt a Gears 5 Ultimate Edition és az Xbox Game Pass Ultimate is tartalmazza, és benne Emile és Kat található a multiplayerhez, de van még egy Noble Team Jack skin, banner és blood spray, illetve csapatszimbólum is. Meglepő, hogy pont a Halo: Reachből emeltek át a Gears [of War] 5-be „a koalíciósok”. Van egy harmadik videó is, ami a játék sztorimódjából ad egy kisebb ízelítőt. A három videó láttán bátran kijelenthető, hogy a Microsoft az ősz egyik nagy exkluzívjaként kezeli „az ötös fogaskerekeket”.

Sokat nem kell már várni a játékra, ugyanis a Gears 5 szeptember 10-étől kapható lesz Xbox One-on és Windows 10-en. (Az Xbox Game Pass előfizetésbe is be fog kerülni a játék, így azon keresztül is elérhető lesz.)

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu