[GC 2019] Nyílt alfatesztet kap a Call of Duty: Modern Warfare új módja [VIDEO]

A Gamescomot megünnepli az Activision Blizzard és az Infinity Ward is Call of Duty-t  – de csak egy platform jár jól.

„Nem kell őszig, a Call of Duty: Modern Warfare megjelenéséig várnod, hogy kipróbálhasd az új, intenzív Gunfight módot. A PlayStation 4-es felhasználók egy ingyenes alfában részt vehetnek augusztus 23-a és 25-e között ebben a 2v2 módban. Bárki, aki PlayStation 4-gyel és internetkapcsolattal rendelkezik, hozzáférhet az alfához és játszhat (nem szükséges a PlayStation Plus-előfizetés). Az alfában öt zárt terű pálya lesz található – ezek közül kettő eddig még sosem volt látott (a Docks és a Speedball).

[…] A Gunfight mód a kiszámíthatatlan loadoutokhoz való adaptálról szól az intim 2v2 pályákon. Ez egy felfrissítő, intenzív kontraszt, ami gazdagítja a teljes csomagot. A cél egyszerű: az első csapat, ami öt győzelemig jut, nyer. A csavar az, hogy mindegyik csapat „véletlenszerű” fegyverkínálattal kezdi mindegyik kört. Az Infinity Ward egy széleskörű loadoutot kurált a pisztoly-rakétavető kombóktól kezdve a célzókás shotgunokig. Sosem tudod, hogy mit fogsz kapni, így a gyors gondolkodás és reflex jutalmazásra kerül. A másik csapat is ugyanazokkal a fegyverekkel kezd, ami az ellenség stratégiájának előrejelzését igencsak fontossá teszi. […] Az elsődleges fegyvered egyértelmű, de nézz mélyebben a másodlagos fegyveredre, gránátodra, felszerelésedre. Néha a pisztolyod jobb hatótávot ad mint a shotgun, amivel a pályára léptél. Ne keverd össze a füstgránátot a villanógránáttal a csata hevében. Figyelj a részletekre! A Modern Warfare multiplayer módjai alapból eltüntetik a minitérképet. Hegyezd a füleidet az ellenség lépéseire és egyéb helyzetbeli jelekre. A fejhallgató is nagyban javíthat a helyzeteden. Egy hosszabbítási időt jelző zászló bukkan fel, ha a másik csapat játékosai még talpon vannak 40 másodperc után. Az első csapat, ami megszerzi és biztonságba helyezi ezt a zászlót, megnyeri a kört.

Mindkét csapat mesterlövész puskákkal és pisztolyokkal kezd? Használd ki az ellenfelek csőlátását azáltal, hogy lerohanod a pályát, behajítasz egy gránátot, majd a másodlagos fegyveredet használod. A helyettesítő stratégiák kiszámíthatatlanabbá tesznek. Általánosságban véve az együtt mozgó csapatok tovább élnek. Ez arra kényszeríti az ellenfeleidet, hogy egy másodperccel tovább gondolkodjanak, mielőtt szembeszállnának. Ha egy meglepetéstámadás révén halsz meg, a túlélő partnerednek esélye van ezt megbosszulni és akár a kört is megnyerheti.

A Gunfight mód egy brilliáns mód arra, hogy egy változatos fegyverkészlettel tölts időt. Ki tudja, talán a véletlenszerű fegyverek révén egy új megközelítést szerethetsz meg, amit a Team Deathmatch és egyéb multiplayer módokban használhatsz,” írja a PlayStation Blog.

Tehát: a hétvégén a PlayStation 4-esek Plus nélkül is kipróbálhatják a 2v2-es Gunfight módot, ami az október 25-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Call of Duty: Modern Warfare része lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu