Menu

[GC 2019] Nyílt alfatesztet kap a Call of Duty: Modern Warfare új módja [VIDEO]

A Gamescomot megünnepli az Activision Blizzard és az Infinity Ward is Call of Duty-t  – de csak egy platform jár jól.

„Nem kell őszig, a Call of Duty: Modern Warfare megjelenéséig várnod, hogy kipróbálhasd az új, intenzív Gunfight módot. A PlayStation 4-es felhasználók egy ingyenes alfában részt vehetnek augusztus 23-a és 25-e között ebben a 2v2 módban. Bárki, aki PlayStation 4-gyel és internetkapcsolattal rendelkezik, hozzáférhet az alfához és játszhat (nem szükséges a PlayStation Plus-előfizetés). Az alfában öt zárt terű pálya lesz található – ezek közül kettő eddig még sosem volt látott (a Docks és a Speedball).

[…] A Gunfight mód a kiszámíthatatlan loadoutokhoz való adaptálról szól az intim 2v2 pályákon. Ez egy felfrissítő, intenzív kontraszt, ami gazdagítja a teljes csomagot. A cél egyszerű: az első csapat, ami öt győzelemig jut, nyer. A csavar az, hogy mindegyik csapat „véletlenszerű” fegyverkínálattal kezdi mindegyik kört. Az Infinity Ward egy széleskörű loadoutot kurált a pisztoly-rakétavető kombóktól kezdve a célzókás shotgunokig. Sosem tudod, hogy mit fogsz kapni, így a gyors gondolkodás és reflex jutalmazásra kerül. A másik csapat is ugyanazokkal a fegyverekkel kezd, ami az ellenség stratégiájának előrejelzését igencsak fontossá teszi. […] Az elsődleges fegyvered egyértelmű, de nézz mélyebben a másodlagos fegyveredre, gránátodra, felszerelésedre. Néha a pisztolyod jobb hatótávot ad mint a shotgun, amivel a pályára léptél. Ne keverd össze a füstgránátot a villanógránáttal a csata hevében. Figyelj a részletekre! A Modern Warfare multiplayer módjai alapból eltüntetik a minitérképet. Hegyezd a füleidet az ellenség lépéseire és egyéb helyzetbeli jelekre. A fejhallgató is nagyban javíthat a helyzeteden. Egy hosszabbítási időt jelző zászló bukkan fel, ha a másik csapat játékosai még talpon vannak 40 másodperc után. Az első csapat, ami megszerzi és biztonságba helyezi ezt a zászlót, megnyeri a kört.

Mindkét csapat mesterlövész puskákkal és pisztolyokkal kezd? Használd ki az ellenfelek csőlátását azáltal, hogy lerohanod a pályát, behajítasz egy gránátot, majd a másodlagos fegyveredet használod. A helyettesítő stratégiák kiszámíthatatlanabbá tesznek. Általánosságban véve az együtt mozgó csapatok tovább élnek. Ez arra kényszeríti az ellenfeleidet, hogy egy másodperccel tovább gondolkodjanak, mielőtt szembeszállnának. Ha egy meglepetéstámadás révén halsz meg, a túlélő partnerednek esélye van ezt megbosszulni és akár a kört is megnyerheti.

A Gunfight mód egy brilliáns mód arra, hogy egy változatos fegyverkészlettel tölts időt. Ki tudja, talán a véletlenszerű fegyverek révén egy új megközelítést szerethetsz meg, amit a Team Deathmatch és egyéb multiplayer módokban használhatsz,” írja a PlayStation Blog.

Tehát: a hétvégén a PlayStation 4-esek Plus nélkül is kipróbálhatják a 2v2-es Gunfight módot, ami az október 25-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Call of Duty: Modern Warfare része lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu