Beyond a Steel Sky: az első játékmenet a Beneath the Steel Sky folytatásából [VIDEO]

1994-ben jött ki a disztopikus cyberpunk játék, a Beneath the Steel Sky – nem késő folytatást csinálni neki, gondolja a Revolution Software, és mi egyet is értünk velük…

„A Beyond a Steel Sky egy törlesztésről és hűségről szóló izgalmas történet, ami egy mesterséges intelligencia által irányított közösségi, hátborzongató és rémisztő világban játszódik. Ami egy Revolution-kalandtól elvárható: a történetbe bele lett szőve a stúdióra jellemző humor, amit Dave Gibbons, egy legendás képregény-művész stílusa is támogat.

[…] A Beyond a Steel Sky egy nagyratörő kaland, amiben az intelligens, humoros játékmenet vezeti a sötét narratívát. A játék egy dinamikus, sandbox világban játszódik, amit a játékos cselekedetei felforgat, megváltoztat. A játék fejlett mesterséges intelligencia által irányított karakterei akaratosak és motiváltak: az ő intelligens válaszaik érdekes megoldásokat nyújtanak az akadályokhoz és puzzle-khöz. A Revolution 30 éves kalandjáték-fejlesztésének tetőpontjaként a Beyond a Steel Sky továbbfejleszti és újradefiniálja a kalandjáték műfajt. […]”, állítja a sajtóközlemény.

Dave Gibbons látványvilága a játékmenetet tartalmazó videóban igencsak életre kel, és abban fantasztikus is – a Watchmen stílusa azért talán itt is valamelyest felbukkan a Beyond a Steel Skyban, amiben egy „valós idejű, 4K felbontású, HDR-támogatással rendelkező képregény-stílusú világ” elevenedik meg majd előttünk. Két videó látható – egy trailer, illetve egy első betekintés a játékmenetbe, amit az IGN-nek köszönhetünk.

Picit még kétkedünk a megjelenési időszakkal kapcsolatban – továbbra is csak annyit tudunk, hogy a Beyond a Steel Sky PC-re, meg nem határozott konzolokra (valószínűleg egy kiadó kellene a Revolution Software-nek – talán a nagyon durván terjeszkedő THQ Nordic/Embracer Group AB jó választás lenne nekik…), illetve az ősszel induló, letölthető játékokat kínáló előfizetéses szolgáltatásként jellemezhető Apple Arcade-re fog megjelenni 2019-ben. Szerintünk ebből még 2020 lesz, ha ennyire nem konkrétak még a tervek… és akkor már esélyes a next-gen megjelenés is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu