Menu

[GC 2019] Mennyi idő lesz végigjátszani a Doom Eternalt? [VIDEO]

A 2016-os Doom játékkal el lehetett tölteni úgy tíz órát is egy végigjátszás esetében – vajon ezt az időtartamot felül fogja-e múlni a folytatás?

A QuakeCon során Marty Stratton, az id Software felelős producere a Qconforumsnak elárulta, hogy bár az id Tech 7-et első alkalommal használó játékkal még dolgoznak, úgy véli, hogy körülbelül 18-22 óra szükségeltetik a Doom Eternal végigjátszására. Bár kb. egy hónapja volt a QuakeCon, és azóta változhatott akár a hossz is, Stratton hozzátette, hogy a 2016-os Doom reboothoz képest nagyobb lesz a folytatás. Ezzel tehát biztosra vehetjük, hogy az id Software az új engine mellé (holott a hatos is kifejezetten jó volt) hosszabb kalandozást ígér, és ugye a Battlemódban mások játékába is beszállhatunk démonként. (És korábban erről szó is esett, hogy elvileg egyszer érdemes lenne végigjátszani a játékot, hogy megismerjük a pályákat.)

Emellett egy másik videót is közzétett a Bethesda és az id Software. Ebben a korábban már általunk is taglalt Doom Hunter kerül bemutatásra. Ez a lény kizárólag azért létezik, hogy a főszereplőt, akit Doomguy helyett ezúttal Doom Slayernek nevezünk, kiiktassa. A furcsaság csak az, hogy a Doom Hunter finoman szólva is úgy néz ki mintha a Quake II-ből ugrott volna át, mert az ottani Strogg Tankra hajaz. Nem kicsit, nagyon. Van valami kapcsolat a pokol és a stroggok között? (És ha már itt vagyunk, a Quake IV után mikor jön egy új egyjátékos Quake?) Ha pedig sorozaton belül kell maradni, akkor a Doom 3-ból a Sabaoth tűnik hasonlónak.

Miután a Bethesda a Nintendótól átvette az ötletet, a Doom Eternal november 22-én (pénteken) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és ugyanekkor érkezik az első résszel ellentétben a Nintendo Switch port is. Később a Google Stadia játékokat streamelő szolgáltatásán is fel fog bukkanni majd a játék.

Nézzük is a videókat!

Forrás: DualShockers, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu