[GC 2019] Mennyi idő lesz végigjátszani a Doom Eternalt? [VIDEO]

A 2016-os Doom játékkal el lehetett tölteni úgy tíz órát is egy végigjátszás esetében – vajon ezt az időtartamot felül fogja-e múlni a folytatás?

A QuakeCon során Marty Stratton, az id Software felelős producere a Qconforumsnak elárulta, hogy bár az id Tech 7-et első alkalommal használó játékkal még dolgoznak, úgy véli, hogy körülbelül 18-22 óra szükségeltetik a Doom Eternal végigjátszására. Bár kb. egy hónapja volt a QuakeCon, és azóta változhatott akár a hossz is, Stratton hozzátette, hogy a 2016-os Doom reboothoz képest nagyobb lesz a folytatás. Ezzel tehát biztosra vehetjük, hogy az id Software az új engine mellé (holott a hatos is kifejezetten jó volt) hosszabb kalandozást ígér, és ugye a Battlemódban mások játékába is beszállhatunk démonként. (És korábban erről szó is esett, hogy elvileg egyszer érdemes lenne végigjátszani a játékot, hogy megismerjük a pályákat.)

Emellett egy másik videót is közzétett a Bethesda és az id Software. Ebben a korábban már általunk is taglalt Doom Hunter kerül bemutatásra. Ez a lény kizárólag azért létezik, hogy a főszereplőt, akit Doomguy helyett ezúttal Doom Slayernek nevezünk, kiiktassa. A furcsaság csak az, hogy a Doom Hunter finoman szólva is úgy néz ki mintha a Quake II-ből ugrott volna át, mert az ottani Strogg Tankra hajaz. Nem kicsit, nagyon. Van valami kapcsolat a pokol és a stroggok között? (És ha már itt vagyunk, a Quake IV után mikor jön egy új egyjátékos Quake?) Ha pedig sorozaton belül kell maradni, akkor a Doom 3-ból a Sabaoth tűnik hasonlónak.

Miután a Bethesda a Nintendótól átvette az ötletet, a Doom Eternal november 22-én (pénteken) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és ugyanekkor érkezik az első résszel ellentétben a Nintendo Switch port is. Később a Google Stadia játékokat streamelő szolgáltatásán is fel fog bukkanni majd a játék.

Nézzük is a videókat!

Forrás: DualShockers, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu