[GC 2019] Need For Speed: Heat: az első komolyabb betekintés [VIDEO]

Idén visszatér a Need For Speed, ami 2017-ben nagyon csúnyán padlóra került a túlzottan pénzszivattyúnak tervezett Need For Speed: Paybackkel…

„A Need For Speed: Heat Palm Citybe viszi el a rajongókat. Ez egy vadonatúj nyílt világ, ahol összegyűltek az utcai versenyzők, hogy híresbítsék nevüket. Nappal a játékosok a Speedhunters Showdownban vesznek részt. Ez egy törvényesített bajnokság, ahol pénzt szerezhetnek arra, hogy testreszabhassák és tuningolják a magas teljesítménnyel rendelkező autóikat. Éjszaka a játékosok mindent kockára tesznek, hogy a reputációjukat underground (illegális) versenyekben építgessék, miközben egy csavargó rendőri alakulat is az utcákon van, hogy lemószerolják az utcáról a versenyzőket, és megfoszthassák őket minden pénzüktől. Az utak, a kockázat és a versenyzés sosem ér véget ebben az utcai versenyzős játékban, ahol egy játékosnak lehetősége van mélyre jutni a csapatával, felépíthet egy garázst tele menő autóval, és non-stop játszóterükké teheti a várost,” mondja az Electronic Arts sajtóközleménye.

Nos, a Redditen Ben Walke, az Electronic Arts közösségi menedzsere azt mondta, hogy „Nincsenek lootboxok a Need For speed: Heatben, és sosem lesznek”, majd elárulta, hogy a megjelenés után DLC-s kocsipakkok, illetve egy „időmentő pakk” fog az év folyamán megjelenni. Az utóbbi minden gyűjthető tárgyat felfed a térképen. Ez gyanús. Őszintén, mi tartja vissza az Electronic Artsot attól, hogy monetizálja pl. a reputációt és a játékbeli pénzt, hogy valós lóvéval ezeket vásárolhassunk a Need For Speed: Heatben, ami nem tűnik másnak mint egy bootleg Need For Speed: Underground 2 és Most Wanted 2005 keveréknek? (Azóta nem tudtak hasonlóan jó játékot csinálni a sorozatban…)

A Need For Speed: Heat már a megjelenési dátumával is lábon lőtte magát. November 8-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Egy napon a Death Strandinggel, ami valószínűleg csuklóból hozni fogja a novemberi csúcseladási adatokat. Mi még erősen kétkedünk ennek a játéknak a sikerében – a Payback keserű szájízt hagyott bennünk. Szóval, és már most van mobilos app az autónk testreszabására.

Forrás: Gematsu, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu