[GC 2019] Marvel’s Avengers: a beígért játékmenet-videó [VIDEO]

A Square Enix és a Crystal Dynamics + Eidos Montreal párosa hiába látta kiszivárogni a zárt ajtók mögött az E3 tájékán már mutatott Marvel’s Avengers játékmenetet, ők csak azért sem adták ki azt normális minőségben a Gamescomig…

„Tekintsd meg, ahogy Amerika Kapitány, a Vasember, Hulk, a Fekete Özvegy és Thor megküzd Kiképzővel és az ő zsoldoshadseregével a nyitó pályán – egy hősi tutorial, ahol a játékosok megtanulhatják a Bosszúállók képességeit. Továbbá, az A-Day demó első alkalommal játszható a 2019-es Gamescom rendezvényen,” mondja a Square Enix a gamescomos videó sajtóközleményében. Aki tehát kinn van a németországi Kölnben, kipróbálhatja a rendezvényen a játékot.

„A Marvel’s Avengers egy történet vezérelte, külső nézetes akció-kalandjáték. Hozd össze újra és formáld meg a Bosszúállók csapatát egy eredeti, filmszerű egyjátékos kampányban, aztán küzdj egyedül vagy a barátaiddal online világszerte új küldetésekben. Szabd testre a Föld legnagyobb hőseit, majd alkalmazd az egyedi képességüket, hogy megvédd a világot a növekvő veszélyektől a következő évek során.

A Marvel’s Avengers az A-Day (B-Nap?) során kezdődik, ahol is Amerika Kapitány, a Vasember, Hulk, a Fekete Özvegy és Thor leleplezi a csúcsminőségű Bosszúállók főhadiszállásukat San Francisco városában, beleértve a helikopterhordozójukat, amit egy kísérleti energiaforrás hajt meg. Az ünneplés halálossá válik egy katasztrófális baleset miatt, ami súlyos károkat okoz. A tragédiával való megvádolás miatt a Bosszúállók csapata feloszlik. Öt évvel később – amikor is mindegyik szuperhős törvényileg betiltott, és a világ veszélyben van – az egyedüli remény az, hogy a Föld legnagyobb hősei összegyűljenek,” olvasható a játék jellemzésében.

A játékmenet-videó ezúttal közel 19 perces, és most tényleg tökéletes minőségű. Így tehát mindegyik szuperhős látható a csapatból, és nem kell mobilos minőségtől tartani. Ezen felül több képet is publikált a Square Enix, hogy ne ússzuk meg csak egy videóval. A Marvel’s Avengers amúgy 2020. május 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox Onera, PC-re, illetve a Google Stadiára.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu