Komoly vendégszereplőkkel került bemutatásra a Mortal Kombat 11 Kombat Passának maradéka! [VIDEO]

Több szereplőt is már láttunk hivatalosan, de volt pár kérdőjeles karakter a Mortal Kombat 11 első season passában, azaz az első Kombat Passban.

Shang Tsung személye már a Mortal Kombat 11 megjelenése előtt is ismert volt, nem is róla van szó. Nightwolf szintén kiszámítható volt a listán, és ő is már elérhető mind a négy platformon (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC). Nos, de a maradék négy személyből három bizony vendégszereplő, és talán korábban a pletykákról írtunk is – csak nem igazolódtak be azok, amikről pár hónapja szó esett…?

„A Terminator T-800 egy cyborg bérgyilkos a Terminátor: Sötét végzetből [ez a film november elsején fog az Egyesült Államokban a mozikban debütálni – a szerk.], aki egy poszt-apokaliptikus jövőből lett visszaküldve. Majdnem elpusztíthatatlan, és fejlettebb technológiával, harci képességekkel és mesterséges intelligenciával rendelkezik, amivel a legjobb gyilkológépnek nevezhető. A Terminator T-800 Arnold Schwarzenegger kinézetén fog alapulni a Mortal Kombat 11-ben.

A DC Jokere az egyik legnagyobb rosszfickó, továbbá népszerű kulturális ikonnak is tekinthető. Könyörtelen, elképesztően veszélyes, és a káosz teremtésében dőzsöl – Joker egy halálos és kiszámíthatatlan harci stílust fog elhozni a Mortal Kombat 11-be,” mondja a Warner sajtóközleménye.

Ez kevés, mert rajtuk kívül fel fog bukkanni Sindel is (őt korábbi részekből már ismerhetik a „mortalosok”), továbbá utolsóként Spawn, Todd McFarlane szüleménye is fel fog tűnni, akit Magyarországon Ivadékként ismerhetünk.

A karakterek megjelenésének időpontját is közölte a NetherRealm és a Warner – Terminator T-800 október 8-án, Sindel november 26-án, Joker január 28-án, míg az Ivadék március 17-én fog megjelenni. Ezzel tehát a NetherRealm megerősítette, hogy komolyan gondolja a játékaikban a más franchise-okból való karakterek megjelenítését – Spawn mondjuk 2003-ban már látható volt a Soulcalibur II-ben, úgyhogy az ő szereplése nem olyan váratlan mint mondjuk „Schwarzié”.

Get in the choppa!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu