[GC 2019] „Nem vagyunk felkészülve a Death Stranding online-jára!”

Ezt Geoff Keighley, a The Game Awards rendezője és Hideo Kojima egyik barátja mondja „Nem vagyunk felkészülve a Death Stranding online-jára!”. (És remélhetőleg nem csak azért, mert cameóként ő is fel fog bukkanni a Death Strandingben…)

„De amit elmondhatok arról, amit a játékról gondolok azzal kapcsolatban, amit [Kojima] az online aspektusaival csinál – úgy gondolom, hogy az emberek nem egészen állnak készen arra, amit ő valamelyest csinál. Ha emlékszel, még az Opening Night Live során is [a Gamescom nyitórendezvényére gondol itt – a szerk.] arról beszéltünk, hogy az emberek miként tudnak a gombára pisilni, hogy az megnőjön. Ez vicces és buta, de fognod kell ezt a koncepciót és gondolkodnod kell róla, hogy ez miként applikálható arra, amiket a játékban csinálunk – itt az összekötött világra és a csatlakozott emberekre gondolok. Az emberek azt hiszik, hogy Kojima mennyire butácska és őrült, de gondolj bele, hogy ez miként használható fel mindabban, amit a Death Strandingben csinálsz. És mi fog történni? Úgy vélem, hogy valami olyasmit épít, ami nem csak egy egyjátékos játék ezekkel az online komponensekkel. Szerintem később többet is el fog mondani majd erről. De izgatott vagyok az emberek miatt, hogy rájöjjenek, mi is történik a Death Strandingben, és még én magam sem értem teljesen az egészet, mivel olyan sok minden van ezzel kapcsolatban. Ő egy olyannyira eltérő szinten működik (lásd a ringatható babát, vagy a további őrült dolgokat). Majd meglátjuk,” mondta Geoff Keighley az IGN-nek adott interjújában a Gamescomon. Szóval valami új készülhet a Death Strandingben a multiplayer megközelítéssel kapcsolatban, de még várnunk kell, hogy több részletet is megtudjunk ezzel kapcsolatban. (Talán a Tokyo Game Show során erre sor kerülhet szeptember közepén… Máskor talán már nem is nagyon kerülhet erre sor.)

A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re, de a pletykák szerint később PC-n is felbukkanhat majd Hideo Kojima új játéka.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu