Japánban is kiállításra kerül majd a Cyberpunk 2077

A japán játékrendezvények egyik legnagyobbikán is fel fog bukkanni a CD Projekt RED játéka a Cyberpunk 2077.

Ami az amerikaiknak az E3, az az európaiaknak a Gamescom, és a japánoknak a Tokyo Game Show. Jó, bár picit ferdít a hasonlat, de nekünk – és a japánoknak – nincs olyan mértékű rendezvénye. Mindegy is, a fókusz ezúttal a Tokyo Game Show-n, rövidítve TGS-en van, ugyanis az első kettő már lezajlott.

A Spike Chunsoft elindította a kiállítói weboldalát, amivel megerősítette a cég, hogy a TGS-es kiállítási területük ezúttal teljes mértékben a Cyberpunk 2077 köré fog összpontosulni. Mi köze van a Spike Chunsoftnak a CD Projekt RED játékához? Egyszerű a válasz – ők fogják Japánban kiadni a CDPR játékát… A fülkében lesz egy különleges zárt terület is, ahol a CD Projekt RED élő játékmenetet fog prezentálni a játékból, sőt, annak japán szinkronú kiadásából, ugyanis nem fogják elintézni a lengyelek annyival, hogy feliratot dobnak a játékra, hanem külön szinkront készítenek neki. Ezen felül lesz egy 1:1 méretarányú (tehát valós méretű) Yaiba Kusanagi motor is, ami a játékban is megtalálható lesz. Ezzel lehet fotózkodni majd a cosplayesek mellett, így azért nem intézték el olyan egyszerűen a Tokyo Game Show-s jelenlétet. (Ez is mutatja, hogy azért vannak olyan nyugati fejlesztésű játékok, amik nem akarják elhanyagolni a japán piacot.)

A Tokyo Game Show idén Japán fővárosában, Tokiónak Chiba körzetében a Makuhari Messében kerül megrendezésre szeptember 12-e és 15-e között. (Például Hideo Kojimától a Death Stranding is jelen lesz a TGS felhozatalában – esélyes, hogy valamilyen érdekes bejelentést itt megejthet a Sony vagy a Nintendo is.) A Cyberpunk 2077 pedig 2020. április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re, de a CD Projekt nagy eséllyel meggondolja, hogy a next-gen PlayStationön (PlayStation 5?) és Xbox-on (Xbox Project Scarlett) is kihozza majd a belső nézetes cyberpunk RPG-t.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu