[GC 2019] Ghostrunner: cyberpunk Dishonored [VIDEO]

Belső nézetes cyberpunk akciójáték – a Ghostrunner bizony hasonlít arra, amit az Arcane Studios jelenleg szünetet tartó sorozata csinál. (Igaz, az inkább steampunk műfajú. A kettő nem ugyanaz. Meg valahol a Mirror’s Edge is ott van az egészben.)

„Ugorj be egy intenzív cyberpunk világba, és vegyél részt tüzes, dinamikus harcokban! Mássz meg egy hatalmas torony-várost, ami az emberiség utolsó menedékhelyeként szolgál. Öld meg ellenfeleidet, ahogy a pengéd átvág a problémákon, miközben csontokat törő, egy találatos gyilkosságokat okoz. A bullet-time mechanikák előnyt adnak neked a gyors harcok folyamán. Harcolj a fizikai világban és a kibertérben egyaránt, ahogy a falakon futsz és lelassítod az időt. Ahogy haladsz felfelé a toronyban, a titkok felfedésre kerülnek. Amikor rádöbbensz arra, hogy a bőröd alatt megbújó technológia miatt vadásznak rád, verseny kezdődik az idővel szemben, hogy felfedezd a struktúra mögött megbújó titkot. Oldd meg a talányt, vagy belehalsz – más opció nincs.

Az NVidia GeForce RTX platformja kombinálja a mesterséges intelligencia képességeit, a következő generációs, programozható shadereket, és a valós idejű sugárkövetést, hogy egy teljesen új módon tapasztalhasd meg a játékokat,” írja a sajtóközlemény. Persze az utolsó bekezdés csak a PC platformot érinti, a PlayStation 4-et és az Xbox One-t nem. (És nem csak azért, mert AMD-alapú mind a két konzol, amik már mindketten közel hat évesek. Az AMD-s hardver gondolata amúgy a következő generációs, még névtelen PlayStationre és Xboxra is vonatkozni fog…)

Tehát egy igencsak érdekes, ám esetleg túlzottan is nagyra törő koncepcióról beszélünk a Ghostrunner esetében, ami három játék egyvelege, a korábban már említett Dishonored, a Mirror’s Edge, illetve értelemszerűen a Cyberpunk 2077 keveréke papíron. Gyakorlatilag meg majd meglátjuk jövőre – ekkor jön ugyanis a Ghostrunner PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. A fejlesztő a One More Level, míg a kiadó majd az All In! Games lesz. (A név illik hozzájuk – mintha mindent kockára tettek volna itt.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu