Kiszivárgott a Death Stranding Gamescomos prezentációja [VIDEO]

Nem a Gamescom nyitóestéjén tartott rendezvényről van szó, hanem egy eligazítás (briefing) során bemutatott Death Stranding videóról, amit valaki alacsony minőségben is, de felvett.

A lenti videót RePorter Bridges (milyen ügyes – a Death Strandingben a Norman Reedus által alakított is szinkronizált főhős neve Sam „Porter” Bridges…) töltötte fel. Ebben a kifogásolhatú minőségű felvételben egy jelenetetet látunk a Death Stranding korai szakaszából. Ennek eseményei részben fel is vezetik a történetet – az Ovális Irodában (Oval Office – lényegében az Egyesült Államok elnökének fő munkahelye; ezzel is megerősítésre került a Death Stranding amerikai helyszíne) Sam, Amelie hologrammja, illetve Die-Hardman beszélgetése látható. (Kojima talán túl sokat nézte a Die Hardot, ami hazánkban inkább Drágán add az életednek fordítható, vagy annak iterációinak, hogy véletlenül se jegyezzük meg a filmcímeket oly könnyen.) Azt kérik Samtől, hogy induljon nyugatra (ezt is hallottuk már korábban: a kerettörténet annyi, hogy Sam átutazik az Államokon, úgyhogy egyfajta Nyugati utazás rekreáció ez… talán?), és több terminált is kapcsoljon online, hogy „a nagy nemzet embereit újra csatlakoztathassa”, továbbá meg kell találnia Amelie fizikai testét is, amit vissza kell hoznia. Bár Sam elutasítja a küldetést, mégis útra indul.

Ez a jelenet többnyire utal arra, amit Hideo Kojima korábban megemlített (a kapcsolódás és az emberek összehozatala a közös problémamegoldás érdekében), de nem nagyon mutatja meg magát a játékmenetet és annak sajátosságait – nem a vizelésre gondolunk, azon nem fogjuk túltenni magunkat. (Korábban már volt szó a Gamescomon bemutatott videókról, úgyhogy azokra nem térünk ezúttal ki…)

A Death Stranding, Hideo Kojima első poszt-Konami játéka, november nyolcadikán fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re, de persze később nagy valószínűsége van annak, hogy a játék hat vagy tizenkét hónap múlva PC-n is meg fog jelenni, ugyanis ha nincsen ott a dobozképen az Only on PlayStation felirat, akkor bizony nem exkluzív a játék sem.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu