Megérkezett a szeptemberi PS Plus! Ezúttal két ütős címmel! [VIDEO]

A kicsit lagymatag tavaszi kínálat után a nyáron beindult a dömping, most pedig két igazán ütős játékot kínál a Sony.

Mivel egy jó ideje már nem kapunk sajnos PlayStation 3-as és PS Vitás játékokat a PS Plus előfizetés mellé, lévén a Sony már csak PlayStation 4-es címekkel bombázza a nagyérdeműt osztogat, így nyilván kevesebb címet kaptunk havonta. Ezt ráadásul az év eleji kicsit lagymatag kínálat is tetézte, azonban a nyári játékoknál hirtelen belehúzott a Sony, lévén megkaptuk többek között a Detroit: Become Humant és a nagyszerű mesterlövészes játéksorozat negyedik részét, a Sniper Elite 4-et.

Most pedig itt a szeptemberi felhozatal, amely tényleg zúzós lesz, mert a Batman: Arkham Knight és a tavaly megjelent Darksiders III szerepelnek a kínálatban! Mindkét játékot konkrétan szeptember 3-tól regisztrálhatják be és tölthetik le a Plus-tagok – egészen szeptember 30-ig. Ami a Sniper Elite 4-et, és a WipEout Omega Collectiont illeti: még szeptember 2-áig bezsebelhetők.

Ami a két játékot illeti, hozzá kell tenni, hogy kaptak hideget is, meleget is a megjelenésükkor. A Batman Arkham Knight 2015-ben jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is, ott gondok igazából a PC-verzióval akadtak, ahol komolyabb technikai problémák rontották az összképet, amelyek némileg beárnyékolták a játék premierjét. Ez persze a PlayStation-verzió sikerét nem érintette, amely bár nem vált favorittá (a túlméretezett, mellékküldetésekkel feleslegesen túltol játékmenet miatt), mégis emlékezetes színfoltja és egyben méltó lezárása volt a Rocksteady-féle Arkham-trilógiának (ugye a 2013-as Origins az egy előzménysztori volt). A játék egyik nagy újdonsága előző epizódjaihoz képest egyébként az volt, hogy a Batmobile-t vezethettük, amelynek nemcsak az élmény miatt volt különleges, hanem több küldetés és feladvány is kapcsolódott hozzá.

Ami a Darksiders III-mat illeti, az egy érdekes koncepció volt, amely kissé eltávolodott az eredeti Darksiders-recepttől. A Dark Souls-címekre jellemző adok-kapok akció során Fury-t, az Apokalipszis egyik lovasát irányíthattuk. A koncepcióbeli irányváltás kevéssé nyerte el a sorozat rajongóinak szívét, talán ezért is kapott szigorúbb kritikákat a játék. A Batman: Arkham Knight tesztünket itt olvashatjátok, V tesztjét a Darksiders III-ról pedig itt .

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu