Megjelent a Hunt: Showdown, már DLC is van hozzá [VIDEO]

A Crytek új játéka, a Hunt: Showdown nemsokára PlayStation 4-en és Xbox One-on is meg fog jelenni végleges formájában (utóbbin már az Xbox Game Preview keretein belül elérhető).

„A Hunt: Showdown egy kompetitív, belső nézetes jutalomvadász játék, ami az FPS-ek izgalmát kombinálja a túlélő játékokéval, és ezeket az elemeket egy meccs alapú formátumba pakolja. Minden mérkőzésben maximum tíz játékos – egyedül vagy két fős csapatokban játszva – küzd meg egymással, ahogy a Louisiana állambeli mocsarakban levő borzalmas szörnyekért járó pénzdíjakért versengenek úgy, amit a kritikusok egy egyedi PVP-PVE egyvelegnek neveznek. De amint egy pénzdíjat felmarkol egy játékos, minden, a térképen még életben maradt vadász számára azonnal célponttá válik. Minél nagyobb a kockázat, annál nagyobb a jutalom – de egyetlen hiba révén is oda veszhet minden, és a halál végleges. A Hunt[: Showdown] Quick Play módjában tíz szóló játékos küzd azért az esélyért, hogy a mérkőzés végén megtarthassa a vadászát – de egy megfontolandó mértékű arany is a kezüket üti,” írja a Crytek jellemzése.

A játék már elérhető a Steamen early access nélkül, mégpedig 40 euróért, tehát kb. 13 ezer forintért. Már most van hozzá egy DLC, a Legends of Bayou, ami önmagában 10 euró (kb. 3300 forint). Ebben két Legendary Hunter karakter (Bone Doctor – voodoo varázsló, és Weird Sister – egyik követője… rajongója?) két egyedi fegyver, és 500 Blood Bond található. Ha a DLC-vel együtt vennénk meg a játékot, akkor 45 euró, kb. 14500 forint az ár.

Kicsit furcsa a helyzet, ugyanis június végén még azt mondta a Crytek, hogy az augusztus 20-ai rendes megjelenés az Xbox One verzióra is vonatkozik, de a PVP-PVE keverék egy kis keresés után kimondható, hogy még mindig Preview változatban van a Microsoft Store-on. Fura. A PlayStation 4-es változat esetében nincs változás, azt továbbra is valamikor ősszel fogja közzé tenni a Crytek.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu