Hitman lesz az Xbox Live Gold szeptemberi főszereplője [VIDEO]

A Microsoft bejelentette, hogy milyen címekkel kecsegteti az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező nagyérdeműt.

Végre megtudtuk, hogy milyen videojátékok várhatóak a Games with Gold Xbox Live-os szeptemberi felhozatalában. A legnagyobb cím egyértelműen az IO Interactive-féle Hitman, melynek az első évadja üti majd markát az Xbox Live előfizetőinek. A híres lopakodós akció-kalandjáték-sorozatból tehát a reboot Complete First Seasonjéről van szó, amely az első évad összes epizódját kínálja majd.

Természetesen nemcsak a 47-es ügynök kalandjaiban vehetnek majd részt a Live-osok, hanem olyan címeket is kapnak, mint az Xbox One kompatibilis Xbox 360-as Tekken Tag Tournament 2, a független We Were Here című videojáték, amely egy kooperatív puzzle kaland, melyet igazi rajongói bázis vesz körül. Végül az utolsó szeptemberi cím az Earth Defense Force 2025 akciójáték, amely szintén eredetileg 360-as volt, de tökéletesen kompatibilis az Xbox One konzolokkal. Akkor nézzük is a teljes listát…

Szeptember Gold játékok:

Hitman: The Complete First Season (XOne) – szeptember 1-től 30-ig

We Were Here (XOne) – szeptember 16-től to October 15-ig

Earth Defense Force 2025 (XOne, X360) – szeptember 1-től 15-ig

Tekken Tag Tournament 2 (XOne, X360) – szeptember 16-tól október 15-ig

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu