A Joker Velencébe érkezett

MOZI HÍREK – Joaquin Phoenix és Todd Phillips már megérkezett Velencébe a Joker kapcsán. A világ egyik legrangosabb és legrégebbi filmfesztiválján kerül majd sor a várva várt, minden univerzumon kívüli új képregényfilm, a Joker (Joker, hazai bemutató: október 3.) gálapremierjére. Sőt, a Joker-t nemcsak a velencei, hanem a Torontói Filmfesztivál (Észak-Amerika egyetlen A kategóriás filmfesztiválja) programjába is beválogatták.

Nem is csoda: a Velencei Filmfesztivál művészeti vezetője, Alberto Barbera olyan lelkes a film miatt, hogy úgy tűnik, ő már a vetítés előtt átadná az alkotóknak az Arany Oroszlánt.

– Meg kell mondjam, elég gyorsan hoztunk döntést erről a filmről – nyilatkozta nemrég Barbera. – Elég meglepő darab. Idén ez a legmeglepőbb filmünk. Egyenes útja van az Oscar-díjig, pedig kemény, sötét, erőszakos film. Elképesztően ambiciózus, hatalmas távlatai vannak. Csodás darab.

Minderről a világ minden tájáról érkezett vendégek szombaton győződhetnek meg, a Lidón tartandó gálavetítésen.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu