Az aranypinty öregen és fiatalon

MOZI HÍREK – Nicole Kidman gyönyörű. És a dekoratív, 52 éves színésznő kicsit sem hiú: egy szerep kedvéért nagyon sok mindent bevállal. Az aranypinty (The Goldfinch, hazai bemutató: szeptember 19.) című film, amelynek a középpontjában egy elrabolt, és kézről, kézre járó különleges műkincs áll, több évtizeden át követi a festmény sorsát, így a főszereplőket is néha fiatalon, máskor öregen látjuk.

– Pont abban a korban vagyok, amikor a sminkesek fiatalt is tudnak csinálni belőlem és vénasszonyt is – mondta erről újságíróknak Kidman. – Ezért olyan nagyszerű ez a kor.

A film egyes jeleneteiben őszen, ráncosan megjelenő színésznő azonban tiltakozott, amikor felvetették neki, hogy 2002-es Oscar-díját egy műorral szerezte: azt mondta, hogy ő mindig azt teszi, amit a figura kíván, és nem a díjak kedvéért hagyja, hogy átváltoztassák.

– Az biztos, hogy Ansel Elgort-tal már hetek óta forgattuk az öreg jeleneteimet, amikor egyik este civilben találkoztunk – mesélte Kidman. – És szegény srác rettentő zavarba jött, nem tudott hova tenni. Megszokta, hogy vénasszonyként lát, és este, estélyihez azért nem vettem már fel a ráncos nyakamat…

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu