A PlayStation 5 egyik húzócíme lesz a The Last of Us Part II?

A Naughty Dog cross-gen megjelenést tervezhet a The Last of Us folytatásának, a The Last of Us Part II-nek.

Az alábbi gondolatok a Redditről származnak, így komolyan vételük nem javasolt. A The Last of Us Part II a Naughty Dog eddigi legnagyobb játéka lesz, és „hihetetlen és elkábító” vizualitással fog rendelkezni, amiben a dinamikus megvilágítás és grafika is szerepet kap, mivel új engine-en fog futni, és ez a Sony következő generációján „meghatározó lesz”. Az arckifejezések és a polygonszám négyszer összetettebb (és nagyobb) lesz mint az Uncharted: Lost Legacy esetében, továbbá azt is említi a poszt, hogy a jelenet és a játékmenet közötti váltás eddig nem látott lesz, és úgy fog tűnni, hogy még mindig a jelenetben lennénk, holott már miénk az irányítás. A Naughty Dog keményen dolgozott Ellie-n, a játék világa súlyos és mély lesz, és a játékmenet, illetve a mechanikák révén elvileg érezni fogjuk a feszültséget és a túlélési kényszert, amire eddig nem volt még példa. (Ez felettébb PR-szagú.)

A Sony állítólag a The Last of Us Part II-t fogja használni arra, hogy bemutassa, hogy mire lesz képes a következő generációs fenegyereke, a PlayStation 5. Mondjuk, nem tudni, hogy azon mikor is fog a Naughty Dog játéka megjelenni, mert eddig csak annyi a hivatalos, hogy a PlayStation 4-en fog valamikor jövőre kijönni Ellie és Joel történetének folytatása. Ettől függetlenül valószínű, hogy a grafika realizmusa miatt a Sony ezt a játékot fogja húzócímként alkalmazni a PlayStation 5 bemutató rendezvénye során. (Ez februárban következhet be, ha hihetünk az általunk is taglalt pletykáknak.) Mivel a Sony több csapaton keresztül is dolgozik a PlayStation 5 marketingjén, ki tudja, hogy mit tervezhet a cég – ha a konzolba bundle formájában becsempésznék a The Last of Us Part II-t, hatalmasat húzhatnak.

Persze mindez egyáltalán nincs megerősítve, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből igaz.

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu