Star Wars Jedi Fallen Order: horrorelemek is lesznek benne?

A PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra is megjelenő videojáték, a Star Wars Jedi Fallen Order megkapta a korhatár-besorolását és találkozhatunk benne meglepetésekkel.

Szerintem senki sem számított rá, hogy horrorelemekkel is gazdagítják majd valaha is egy Star Wars játékot, pedig nagyon úgy néz ki, hogy pontosan ezt történt a Star Wars Jedi: Fallen Order esetében, legalábbis az korhatárbesorolást végző ausztrál intézet eredménye alapján.

Ez a besorolás – amely egyébként megszokott a videojátékok esetében – mindig ad támpontokat jó előre és PG (Parental Guide) értékelést adta, amely „felnőtt felügyeletet” ajánl, amikor gyermekek játszanak vele, mert bizonyos tartalmak nem valók fiatalok számára.

Hogy pontosan miről is van szó? A besorolás szerint „enyhe erőszakról”, illetve bizonyos „horrorjelenetekről” is, amelyeket azért eddig Star Wars játékban nem nagyon láthattunk.

Hogy pontosan miről van szó, azt még egyelőre nem tudni, de nem valószínű, hogy a fénykard okozta sebekről, lévén a fejlesztők ugyanazt a „visszafogott”, vértelen megoldást használják, mint amit a korábbi Star Wars játékokban is megszokhattunk.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu