Mikor érkezik a Vampyr a Nintendo Switchre? [VIDEO]

A Dontnod Entertainment játéka a Vampyr sem fogja kihagyni a Nintendo Switch-et.

A 2018 júniusában PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re megjelent Vampyr (ami szódával elment, de nem volt valami maradandó) most a nagy N hordozható konzolja felé veszi az irányt. „London, 1918. Dr. Jonathan Reid vagy, aki nemrég változott emberből vámpírrá. Doktorként meg kell találnod az ellenszert, hogy megmentsd a város influenzától szenvedő lakóit. [Spanyolnátha, 1918 és 1920 között 50-100 millió emberrel végzett. – a szerk.] Vámpírként pedig azzal vagy megátkozva, hogy azokból étkezz, akik meggyógyítására felesküdtél. [Ez pedig a hippokrátészi eskü volna… – a szerk.]

Magadhoz öleled-e a benned rejlő szörnyet? Éld túl a vámpírvadászok, az élőhalott skalok és egyéb természetfeletti lények elleni küzdelmet. Használd az istentelen erőd a manipulációra és mélyülj el a körülötted levő emberek életében, hogy eldöntsd, ki lesz a következő áldozatod. Küszködj, hogy a döntéseiddel élj… a te cselekedeteid vagy megmentik, vagy a pokolba küldik London városát. Harcolj és manipulálj a természetfeletti képességeiddel, legyél a megmentő és az orvvadász egyben; egy egymáshoz kapcsoló városlakók hálozata reagálnak a döntéseidre,” olvasható a Nintendo weboldalán magyarra fordítva.

A Vampyr Nintendo Switch portja előtt egy nagy kihívás áll: miként fog teljesíteni a platformon? Többször láttunk már kurrens generációs (PlayStation 4-re, Xbox Onera megjelent) játékokat felbukkanni a nagy N népszerű handheldjén, de arra is volt példa, hogy a port abszolút borzasztó állapotban jelent meg (csak annyit mondunk, hogy ARK: Survival Evolved…), és ezen áll vagy bukik majd a Vampyr Switches sikere is. Ha szaggat és/vagy elképesztő alacsony felbontásban fut, akkor a Focus Home Interactive, a kiadó bizony nem számíthat jó fogadtatásra, sőt. Ezt a trailerből nem tudjuk még eldönteni.

A Vampyr Nintendo Switch változata remekül becélozta a megjelenést, ugyanis ez pont egy Halloweenhez illő játék. Az október utolsó napján van, a játék pedig október 29-étől lesz elérhető a Switchen.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu