A Pókember a Venom és Morbius filmekben is szerepel majd

MOZI HÍREK – Tony Vinciquerra, a Sony Pictures főnöke erősítette meg, hogy a Pókembert a Venom és más, Sony tulajdonában lévő Marvel karakterek univerzumában is szerepeltetni fogják. Vinciquerra szerint a stúdió „teljesen jól ellesz”, miután pár héttel ezelőtt a Sony és a Marvel között Pókember témában „kenyértörés” történt. Ez egy elég „könnyedén vett” nyilatkozat, különösen annak tükrében, hogy a rajongókat alaposan megrázta az a hír, hogy Peter Parker elhagyja a Marvel filmes univerzumot. Akik reménykednek még benne, hogy mégis megállapodás születik a két hatalmas cég között, azok számára Vinciquerra üzenete az, hogy: „ez az ajtó egyelőre zárva van.”

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Sony Pictures azt szeretné bebizonyítani, hogy a Marvel Studios nélkül is sikeresek tudnak maradni. És igazából ez valahol érthető is, hiszen tavaly a Venom hatalmas sikert aratott, annak ellenére is, hogy a Tom Holland-féle Pókember végül is ne szerepelt kameóként a filmben. Most a rajongóknak ez a kívánsága, úgy tűnik, valóra válhat.

„A Pókember teljesen jól ment a közös filmek előtt is, még sikeresebb volt a közös filmek után is és most, hogy a saját univerzumunkat menedzselhetjük, más karakterek filmjeiben is játszani fog. Azt hiszem, hogy nagyon is képesek vagyunk arra, amit meg akarunk tenni.”

Ez tehát azt jelentheti, hogy minden akadály elhárul az elől, hogy Tom Holland és Tom Hardy közös filmben szerepeljenek, hiszen a Marvel-féle – korhatárhoz is kötődő – elvárásoknak és szabályoknak már nem kell annyira megfelelni. Sőt, ezáltal Pókember a Jared Leto-féle Morbius, az élő vámpír című filmben is szerepelhet. De mi lesz vajon a Marvel Studios főnökének, Kevin Feige segítsége nélkül. Ugyanolyan jó filmek készülhetnek? Tony Vinciquerra meg van róla győződve, hogy igen.

„Remek közös munkát végeztünk Feige-dzsel a Pókember filmeken. A Marvel munkatársai nagyszerű emberek és nagyon tiszteljük őket, de nálunk is dolgoznak kiváló emberek. Nem Kevin végezte az összes munkát.”

Érdekes jövőre lehet számítani tehát a Marvel-nélkül Sony-nál és nem feltétlen negatív értelemben. Emlékezzünk rá, hogy a Venom ugyan kasszasiker volt, viszont a kritikusok általában alaposan lehúzták. (Nekünk tetszett.) Andy Serkis rendezőként való közreműködésének – a Marvel „béklyók” levetésével talán pozitív hatása lehet – különösen egy Pókemberes szerepléssel egyetemben. Akár még a korábban elképzelhetetlen R-rating korhatározás is szóba jöhet? Ki tudja, talán még a végén mi, nézők járunk a legjobban, hogy Disney/Marvel „atyáskodó”, korhatárt és túltolt politikai korrektséget állandóan forszírozó árnyéka eltűnt a Sony szuperhősfilmek felől?

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu