Call of Duty: Modern Warfare: itt a megjelenési roadmap, beleértve a hadjárat és Spec Ops módot is

Az új Call of Duty egy roadmapot adott ki, amelyből végre megtudtuk, nagyjából mikor jön a játék sztorimódja, illetve további információkkal is szolgáltak az Infinity Ward FPS-ével kapcsolatban.

A Call of Duty: Modern Warfare hivatalos Twitter oldalán osztották meg azt a megjelenési roadmapet, amely többek között a hadjárat is beletartozik. Hogy legyen kis üröm az örömben, egészen konkrét dátumot azért nem kaptunk, pusztán azt, hogy a hadjárat „szeptember végén” lesz majd játszható. A hadjárat mellet a szintén nagyon várt Spec Ops módot is megemlítették, amely „október első hetében” lesz esedékes. Kicsit vicces, hogy szeptemberben még mindig nem képesek a fejlesztők, illetve a kiadó egy ennél konkrétabb dátumot megadni, de hát ez van, ezt kell szeretni.

Némileg konkrétabb és érdekesebb információt is elárultak viszont Twitteren – méghozzá a főhősre vonatkozólag. Állítólag a játék főszereplője most beszélni fog, ami relatíve ritka Call of Duty játékoknál. Az nem derült ki, hogy ez csak az átvezetőkre, vagy a játékbeli eseményekre is vonatkozik-e.

Ami a technikai paramétereket illeti, a fejlesztők állítsa szerint ezt a részt már úgy alkották meg, hogy a nextgen konzolok képességeit is kiszolgálják, de természetesen még erről sem tudunk semmilyen konkrét információt.

Forrás: Gamesradar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu