Menu

Időzített Switch-exkluzivitás a Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise-nak [VIDEO]

Közel egy évtizeddel az első rész után (aminek legalább két dala a soundtrackből lényegében lemásolt más, népszerű dallamokat) folytatást kap a Deadly Premonition.

A Rising Star Games, a kiadó, a PushSquare-nek nyilatkozott erről: „A Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise a megjelenésekor Nintendo Switch-exkluzív lesz. Jelenleg nem tárgyalunk más platformokról.” Azaz időzített exkluzivitást kap Hidetaka Suehiro (jobban ismerjük úgy, hogy Swery) játéka, ugyanis ő lesz az író és a rendező egyaránt.

„Bár a Deadly Premonition 2 története kilenc évvel az eredeti játék után játszódik, a folytatás valójában egy „előzmény folytatás” (pre-sequel) formátumú, ugyanis a játékosok 2005 emlékeibe fognak ugrani, ugyanis a főhős elmeséli és újraéli „az előző játékban látott Greenvale-incidenst öt évvel megelőző esetet”. Francis York Morganként (aki egy fiatal FBI nyomozó) a játékosok a[z Egyesült Államokban található] New Orleans állambeli Le Carre-t, egy békés falusi kisvárost látogatnak meg, hogy egy furcsa sorozatgyilkossággal kapcsolatban nyomozzanak.

A Deadly Premonition 2-ben két hősnő van – Alija Davis egy fiatal, szenvedélyes FBI nyomozó, aki a 2019-es főszereplőt hallgatja ki, míg Patricia egy 10 éves kislány (a sheriff lánya) 2005 világából, aki korához képest érett; Watson szerepét tölti be, és Yorkot követi a nyílt világban.

Úgy tűnik, hogy a 2005-ös ügy (ami megoldottnak tűnt) a 2019-es főhőst és a két hősnőt őrültségbe viszi idővel. A történet 2019-es része Bostonban kezdődik. Ezen részek során a játékosok Aliya bőrébe bújnak, hogy kihallgassanak egy „korábbi” tehetséges, rejtélybe burkolózó FBI nyomozót. A kihallgatás és az ebből fakadó információ révén a történet 2005-be vált át. A kihallgatás folyamán át kell törnöd a férfi szívének falain, hogy megszerezd a tanúvallomását a bizonyítékok bemutatásával, illetve úgy, hogy a szobájában található dolgokról megjegyzéseket teszel.

A történet fejezetekre lett bontva, és mindegyikük 2019-ben kezdődik. Mindegyik 2019-es szakasz teljesítése révén visszaugrasz 14 évet a 2005-ös New Orleansba. 2005-ben York leszel, aki az ebben a városban bekövetkező sorozatgyilkosságos ügybe keveredik – ez az emlékei révén kerül megoldásra. Ezen részek alkotják a játék fő rendszereit, ahol is egy nyílt világú akció-kalandjáték lesz. Fuss körbe a négy négyzetkilométernyi Le Carre-ben, és oldd meg a legendás Le Carre sorozatgyilkossági ügyet, ami oly sok áldozatot szedett,” olvasható a Nintendo japán weboldalán.

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise valamikor 2020 folyamán fog megjelenni Nintendo Switchre.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu