Időzített Switch-exkluzivitás a Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise-nak [VIDEO]

Közel egy évtizeddel az első rész után (aminek legalább két dala a soundtrackből lényegében lemásolt más, népszerű dallamokat) folytatást kap a Deadly Premonition.

A Rising Star Games, a kiadó, a PushSquare-nek nyilatkozott erről: „A Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise a megjelenésekor Nintendo Switch-exkluzív lesz. Jelenleg nem tárgyalunk más platformokról.” Azaz időzített exkluzivitást kap Hidetaka Suehiro (jobban ismerjük úgy, hogy Swery) játéka, ugyanis ő lesz az író és a rendező egyaránt.

„Bár a Deadly Premonition 2 története kilenc évvel az eredeti játék után játszódik, a folytatás valójában egy „előzmény folytatás” (pre-sequel) formátumú, ugyanis a játékosok 2005 emlékeibe fognak ugrani, ugyanis a főhős elmeséli és újraéli „az előző játékban látott Greenvale-incidenst öt évvel megelőző esetet”. Francis York Morganként (aki egy fiatal FBI nyomozó) a játékosok a[z Egyesült Államokban található] New Orleans állambeli Le Carre-t, egy békés falusi kisvárost látogatnak meg, hogy egy furcsa sorozatgyilkossággal kapcsolatban nyomozzanak.

A Deadly Premonition 2-ben két hősnő van – Alija Davis egy fiatal, szenvedélyes FBI nyomozó, aki a 2019-es főszereplőt hallgatja ki, míg Patricia egy 10 éves kislány (a sheriff lánya) 2005 világából, aki korához képest érett; Watson szerepét tölti be, és Yorkot követi a nyílt világban.

Úgy tűnik, hogy a 2005-ös ügy (ami megoldottnak tűnt) a 2019-es főhőst és a két hősnőt őrültségbe viszi idővel. A történet 2019-es része Bostonban kezdődik. Ezen részek során a játékosok Aliya bőrébe bújnak, hogy kihallgassanak egy „korábbi” tehetséges, rejtélybe burkolózó FBI nyomozót. A kihallgatás és az ebből fakadó információ révén a történet 2005-be vált át. A kihallgatás folyamán át kell törnöd a férfi szívének falain, hogy megszerezd a tanúvallomását a bizonyítékok bemutatásával, illetve úgy, hogy a szobájában található dolgokról megjegyzéseket teszel.

A történet fejezetekre lett bontva, és mindegyikük 2019-ben kezdődik. Mindegyik 2019-es szakasz teljesítése révén visszaugrasz 14 évet a 2005-ös New Orleansba. 2005-ben York leszel, aki az ebben a városban bekövetkező sorozatgyilkosságos ügybe keveredik – ez az emlékei révén kerül megoldásra. Ezen részek alkotják a játék fő rendszereit, ahol is egy nyílt világú akció-kalandjáték lesz. Fuss körbe a négy négyzetkilométernyi Le Carre-ben, és oldd meg a legendás Le Carre sorozatgyilkossági ügyet, ami oly sok áldozatot szedett,” olvasható a Nintendo japán weboldalán.

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise valamikor 2020 folyamán fog megjelenni Nintendo Switchre.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu