Két régebbi Star Wars játék is konzolokra készül! [VIDEO]

A PlayStation 4 és a Nintendo Switch is kap a jóból, azaz Star Wars játékokból.

Az Aspyr Media bejelentette, hogy két játék érkezik a Sony és a Nintendo konzoljára. Ez a két Star Warsos játék nem más mint a Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast és a Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy. Az előbbi esetében az Aspyr azt is bejelentette, hogy az online multiplayer is vissza fog térni, és mind a két játék Switch portja giroszkopikus célzást is lehetővé tesz majd a Joy-Conokkal.

„Egy számkivetett Jedi a múltjával, ellenfeleivel és a sorsával küzd. Kyle Katarn klasszikus kalandja [az alliteráció abszolút andalító – a szerk.] a Nintendo Switchen landol! Éld át a legendás egyjátékos epikus történetet modernizált kezeléssel. Kyle Katarnként (aki az Új Köztársaság ügynöke) használd a fénykardod és az Erő teljes egészét, hogy egy új, a galaxist fertőző gonosz ellen harcolhass. Válassz okosan a tizenhárom fegyvert tartalmazó arzenálból, amiben többek között taposóaknát és termális detonátort is találhatsz. Teszteld képességeid 24 egyjátékos küldetésben és négy epikus bossfight során,” írja a Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast  a Nintendo weboldala.

A Gematsun az egyik kommentelő egészen jó meglátással rendelkezik: „VÁSÁROLD MEG [őket]. Szavazz a pénztárcáddal. Mutasd meg nekik, hogy EZ az a játékmenet, amit te AKARSZ.” És tényleg: a kereslet és kínálat elvén ha a régebbi, klasszikusnak is mondható Star Wars játékokra van igény az újak helyett (az Electronic Arts 2015-ben befürdött a Battlefronttal, amikor az nem kapott egyjátékos kampányt, majd 2 évre rá a lootboxokkal vágta el magát… az novemberi Star Wars Jedi: Fallen Ordert meg majd meglátjuk…).

A Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast rendelkezik csak megjelenési dátummal – ez a PlayStation 4-en és a Nintendo Switchen is szeptember 24-én fog megjelenni. A Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy a jelenlegi tervek szerint 2020 elején fog megjelenni a PlayStation 4-en és a Nintendo Switchen egyaránt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu