Menu

Vodkát kap a Doom!

Remélhetőleg ezzel nem fürdik be a Bethesda a Doom ötletével úgy, ahogy a Nuka Dark Rummal tette tavaly a Fallout 76 körül… (mondjuk ez még mindig nem olyan merész, mint amit az Electronic Arts csinált 2012-ben a hatalmasat bukó Medal of Honor Warfighterrel, ahol a Magpullal, egy fegyvergyártó céggel közösködött)

A Bethesda brit Twitter profilja bejelentette, hogy a Rebel Distillersszel partneri kapcsolatra léptek, hogy a Doomból Bone Vodkát, magyarul csontvodkát csináljanak. Ez a jellemzés szerint abból áll, hogy a marha megfüstölt és pirított csontjaiból kivonják a csontvelőt, majd a csontokat semleges búzaalkoholba áztatják, aztán jöhet az alacsony hőmérsékleten megejtett lepárolás, ami állítólag „egy száraz, földes kezdetet, egy umamis, vajas érzést” eredményez a nyelvünkön, majd „egy olyan befejezést, ami füstösnek és paprikásnak” érződik. A Rebel Distillers szerint ez „a világ első olyan vodkája, amihez olyan csontokat alkalmaznak, amik a The Ginger Pigtől, a világhírű hentesektől származnak.”

„A világ egyik kedvenc hobbijába, a videojátékokba tapogatózunk, hogy az alkoholgyártásban egy egyedi szemszöget kínáljunk. A Doom Eternal egy lángokkal és démonokkal teli világ. Egy barbeque, tele akcióval – egy füstölt csont vodka pedig abszolút egy új gondolat a szeszforrások között,” mondja Matt McGivern, a Rebel Distillers társalapítója.

A 700 ml-es üvegeket már elő is lehet rendelni, és szerencsénkre most nem vagyunk kihagyva a jóból, ugyanis az Egyesült Királyság, az Európai Unió és Ausztrália területén lehet a Doom Bone Vodkát előrendelni ezen az oldalon. Az ár 45 angol font, úgyhogy 13 ezer forintnál kezdődik a szeszes ital ára. A postaköltség persze ezt még megtolja, de a hivatalos adatok szerint szeptember végén kezdi a Rebel Distillers kiszállítani a vodkákat.

Talán most nem lesz az, hogy a termék a hozzá kapcsolódó játék után fog csak a megrendelők kezei közé kerülni – a Doom Eternal november 22-én fog amúgy megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de Google Stadián is elérhető lesz -, de ezt majd meglátjuk.

Forrás: PCGamer

 

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu