Vodkát kap a Doom!

Remélhetőleg ezzel nem fürdik be a Bethesda a Doom ötletével úgy, ahogy a Nuka Dark Rummal tette tavaly a Fallout 76 körül… (mondjuk ez még mindig nem olyan merész, mint amit az Electronic Arts csinált 2012-ben a hatalmasat bukó Medal of Honor Warfighterrel, ahol a Magpullal, egy fegyvergyártó céggel közösködött)

A Bethesda brit Twitter profilja bejelentette, hogy a Rebel Distillersszel partneri kapcsolatra léptek, hogy a Doomból Bone Vodkát, magyarul csontvodkát csináljanak. Ez a jellemzés szerint abból áll, hogy a marha megfüstölt és pirított csontjaiból kivonják a csontvelőt, majd a csontokat semleges búzaalkoholba áztatják, aztán jöhet az alacsony hőmérsékleten megejtett lepárolás, ami állítólag „egy száraz, földes kezdetet, egy umamis, vajas érzést” eredményez a nyelvünkön, majd „egy olyan befejezést, ami füstösnek és paprikásnak” érződik. A Rebel Distillers szerint ez „a világ első olyan vodkája, amihez olyan csontokat alkalmaznak, amik a The Ginger Pigtől, a világhírű hentesektől származnak.”

„A világ egyik kedvenc hobbijába, a videojátékokba tapogatózunk, hogy az alkoholgyártásban egy egyedi szemszöget kínáljunk. A Doom Eternal egy lángokkal és démonokkal teli világ. Egy barbeque, tele akcióval – egy füstölt csont vodka pedig abszolút egy új gondolat a szeszforrások között,” mondja Matt McGivern, a Rebel Distillers társalapítója.

A 700 ml-es üvegeket már elő is lehet rendelni, és szerencsénkre most nem vagyunk kihagyva a jóból, ugyanis az Egyesült Királyság, az Európai Unió és Ausztrália területén lehet a Doom Bone Vodkát előrendelni ezen az oldalon. Az ár 45 angol font, úgyhogy 13 ezer forintnál kezdődik a szeszes ital ára. A postaköltség persze ezt még megtolja, de a hivatalos adatok szerint szeptember végén kezdi a Rebel Distillers kiszállítani a vodkákat.

Talán most nem lesz az, hogy a termék a hozzá kapcsolódó játék után fog csak a megrendelők kezei közé kerülni – a Doom Eternal november 22-én fog amúgy megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de Google Stadián is elérhető lesz -, de ezt majd meglátjuk.

Forrás: PCGamer

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu