Menu

A Knight’s Quest: balfék kalandor megmenti a világot [VIDEO]

Mi történne akkor, ha egy balfék kalandor saját hibájából egy olyan eseményláncot indít el, ami a világot veszélyezteti? A válasz a kérdésre A Knight’s Quest.

„Az ellenfelek legyőzése egy stílusos karddöféssel, a hatalmas vízesések feletti csöveken való csúszás a magasban, a halálós csapdák elkerülése a falon futás révén, vagy az elemek irányításával való puzzlemegoldás – ez mind napi munka Rusty számára, aki a videojátékok új hőse, és A Knight’s Questben, egy epikus kalandban fog debütálni.

Rusty merész, kedélyes, és egy picit bolond, de egy jószívű, ám balkezes kalandor, aki egy baleset révén egy olyan eseménysozoatot indít útjára, ami a világának elpusztításával fenyegetőzik. Hogy kijavítsa a hibáját, észveszejtő rejtélyeket kell megoldania, kihívó ellenfeleket kell legyőznie, hatalmas bossokat kell két vállra fektetnie, és platformokon kell átjutnia egy fantasztikus nyílt világban ebben a pompás elképzelésű akció-kaland műfajú játékban.

Vicces, friss, és igazából lélegzetelállító – ez egy komolyan modern elképzelése a régi, klasszikus kalandoknak, ahogy a játékosok fel fogják ezt fedezni, amikor is [A Knight’s Quest] meg fog jelenni,” mondja a Curve Digital, a kiadó sajtóközleménye. Erre tényleg csak annyit tudunk mondani, hogy felettébb bátor állításokat tesz a játékról – csak aztán nehogy pofára esés legyen a vége.

A játékot – aminek komolyan mobilos művészeti stílusa van – a Curve Digital a Twitteren jelentette be. (Kicsit furcsa gondolatmenet, de a bejelentés az bejelentés. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább az övék.) A fejlesztő a Sky9 Games lesz. A poén? A Knight’s Quest (ami állítólag 30 órát igényel egy végigjátszáshoz) elvileg idén ősszel már meg is fog jelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és PC-n, mégpedig 25 eurós (8250 forintos) áron. A Knight’s Quest már egy játékmenetes trailert is kapott, így talán könnyebb lesz eldönteni, hogy vajon érdemes lesz-e egy fél szemmel figyelmet adni neki, vagy csak egy vállrendítéssel tovább lépni a következő érdekességre.

Forrás: Gematsu

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek oldalt, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata Become a Patron!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu