Anthology of Fear: három történet, egy horror [VIDEO]

Az RG Crew által fejlesztés alatt álló és az Ultimate Games által kiadásra kerülő játék, az Anthology of Fear három eltérő történetet fog kínálni – gyűjtemény, eltérő játékmenetbeli elemekkel.

„A körülöttünk levő világ nem mindig magától értetődő. Néha a legfurcsább, legkiszámíthatatlanabb és leghihetetlenebb események is logikus, és nagyon evilági magyarázattal rendelkeznek. Az Anthology of Fear három egyedi történetből áll, ami ilyen eseményeket ad elő eltérő valóságokban és korszakokban. Bújj három hős bőrébe, dönts cselekedeteik felett és éld át a korai XX. század horrorját Oroszország félreeső területein, egy korabeli, normális házban játszódó drámában, illetve hihetetlen eseményekben a valóság foszlányai között. Minden epizód egyedi játékmenetet és eltérő funkciókat, fícsőröket tartalmaz a világból való kizárástól kezdve a vadászaton át a létezésért való küzdésig.

Mindegyik helyszín és annak stílusa eltérő. Ne számíts az egyszerű és szokásos jumpscare-ekre. A játék hangulatát az atmoszféra, a környezet építi fel. Semminek sem magától értetődőnek lennie körülötted. Juss mélyebbre a történelem szálainak szimbólumaiban, hogy megismerhesd, hogy valójában mi is történt. A történet arra fog kényszeríteni, hogy a játék mindegyik világát felfedezd. Ismerd meg az összes sztorit, és a törvényeket, amik ezeket kormányozzák,” írja az Anthology of Fear Steam-oldala.

„Mindhárom sztori eltér – természetesen eltérő karakterek, korszakok stb. vannak. Így a játékos három kisebb játékot kap egyben, és mindegyik eltérő élményeket fog kínálni. A játékunk diverzív és kétértelmű lesz. Nem lesz probléma a Silent Hill vagy az Outlast rajongóinak megtalálni a helyüket az Anthology of Fearben. Ugyanez vonatkozik a Layers of Fear, Alan Wake, vagy akár a Hunt: Showdown stílusú címekre is,” mondta egy sajtóközleményben Hubert Zatorski, a rendező és vezető tervező. Picit bátor nyilatkozat ez tőle – csak nehogy túl nagyratörő legyen a játék.

Az Anthology of Fear először PC-n fog felbukkanni (a Steamen) 2020 első negyedévében, majd egy későbbi, még nem publikált időpontban Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Forrás: Gematsu

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek oldalt, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu