Menu

Project Resistance: csapatos túlélőhorror lesz! [VIDEO]

A Capcom egy teaser videót közzétett már a következő Resident Evilből, melynek Project Resistance lesz a címe és multiplayerre fókuszál.

A Project Resistance az a játék, amiről pár alkalommal már beszámoltunk – ezt tesztelte pár felhasználóval Japánban és Amerikában egyaránt a Capcom. Most viszont már biztosra vehetjük, hogy multiplayer megközelítéssel fog ez a játék rendelkezni, ugyanis a videóban is láthatjuk, hogy négy karakter küzd lőfegyverekkel és közelharcban egyaránt. A videóban természetesen felbukkan egy titkos laboratórium (és így kapásból rávághatjuk, hogy Umbrella – itt nem Rihanna és Jay-Z dalára gondolunk, hanem a Resident Evil antagonista szervezetére…), és persze a Resident Evil 2 Remake egyik kedvenc karaktere, a Tyrant is. Lehetséges a teaser alapján, hogy az ellenség karaktereit is irányíthatjuk, és mivel ezúttal nem az Umbrella harcosait kezeljük alapból (ez a 2012-ben megjelent, és lényegében bukós Resident Evil: Operation Raccoon City esetében volt), egy kis Left 4 Dead beütése is van a Project Resistance-nek, ami természetesen a RE Engine-en fut, ahogy a Resident Evil 2 Remake és a Devil May Cry 5 is tette idén, illetve 2017 folyamán a Resident Evil 7: Biohazard is.

Az is felmerülhet – és tényleg csak találgatunk -, hogy egy 4v1 aszinkron multiplayer játékról van ebben az esetben szó, és azért pár éve láttunk már erre egy példát, kevesebb mint több sikerrel (Evolve – mond még ez a név valamit?). Ha a Capcom esetleg Japánon kívül is bejelenti a zárt bétát PlayStation 4-re és Xbox Onera (odaát október elején fog ez zajlani), akkor talán közelebbről is megismerhetjük a játékot.

A Project Resistance PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül (PlayStation 4 Pro és Xbox One X támogatás tutira lesz a trailer végén látható logók alapján, és ott a Steam ikonja is felbukkan, tehát az Epic Games Store-exkluzivitás talán kimarad itt). További részleteket a Tokyo Game Show során közöl róla a Capcom.

Forrás: GameSpot

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/