Ingyenes az Endless Space Collection és a Conarium

Két újabb játékot lehet igazán könnyedén felmarkolni, ezek a Endless Space Collection és a Conarium.

Kezdjük az Endless Space Collectionnel, ami egy sci-fi 4X stratégiai játék, és mivel 2012-ben jelent meg, ma már talán egy kenyérpirító is el tudná futtatni (ha kb. egy évtizede az AXN csatornán kenyérpirító ident volt, miért is ne?), persze egy kis túlzással élve. A Collection amúgy az alapjátékot, továbbá a Disharmony kiegészítőt tartalmazza (új frakció, egységek, inváziós mechanizmusok, jobb mesterséges intelligencia, átszabott hajótervező kezelőfelület…). Ez a játék a Humble Bundle-n érhető el ingyenesen magyar idő szerint szeptember 14-én este hét óráig, és utána érdemes mihamarabb beváltani a Steam-kódot, mert általában ezek gyorsan el szoktak avulni az ingyenes osztogatás miatt. A szokásos a teendő: regisztráljunk a Humble Bundle hírlevelére – amihez kelleni fog egy fiók is ott, de akkor is megkaphatjuk a játékot, ha már kapjuk a hírlevelet.

A másik ingyenes játék a Conarium, egy Lovecraft stílusát próbálni követő horror-kaland játék, ami egy elhagyatott kutatóállomáson kezdődik, közel a Déli sarkhoz. Persze ez még semmiség, ugyanis kiderül, hogy meghaltunk, és „finoman megváltoztunk, fura emlékekről és helyszínekről beszélünk”. Ezt a játékot pedig az Epic Games Store-on lehet elérni úgy, hogy ide kattintunk, esetleg az Epic Games Store launcheréből hozzáadjuk a fiókunkhoz, tehát – mint mindig – ebben az esetben is szükségeltetik egy Epic Games-regisztráció. Ez a játék pedig csütörtökig (szeptember 19-éig) lesz elérhető, és jelenleg még halvány lila gőzünk sincs, hogy mi lesz a következő ingyenes Epic Games Store játék, ugyanis kérdőjeles, és valami Batmanes ikon van a kép helyén – majd meglátjuk pár napon belül, hogy Tim Sweeney digitális üzlete mivel is próbálkozik. Lehet, hogy egy teljesen új EGS-megjelenés lesz? Vagy csak nem döntöttek az anyagi keretekről? Találgatás a mi részünkről ezerrel.

Jó játékot!

Forrás: PCGamer, PCGamer

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu