Nem tér vissza a Ubisoft a kisebb játékok készítéséhez

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója a Gamesindustrynak adott interjújában megerősítette, hogy a francia kiadó nem fogja elhagyni a nyílt világokat, így az olyan kisebb játékok mint például 2014-ben az Assassin’s Creed: Unity, nem fognak már megvalósulni.

„Nem [térünk vissza ezekhez]. A mi célunk az, hogy biztosítsuk neked, hogy lehessen egy [Assassin’s Creed:] Unity-d az [Assassin’s Creed:] Odyssey-ben. Ha egy tizenöt órát igénylő történetet akarsz, megoldható, de lehetnek más történeteid is. Abban a világban élsz, és azt üldözöd, amit csak szeretnél. Lehet élményéd, sok Unity-féle élményed is,” mondja Guillemot.

Kiemelte, hogy a nyílt világú modell fenntartható, mivel a piac rá folyamatosan növekedik. Hozzátette a Ubisoftos játékoknál egyre inkább növekvő „farkat”: „Fenntartható [a nyílt világú modell], mert a világ nagy, és a játékosok száma, akik játszhatnak a játékainkkal, immenzív [hatalmas]. Azt láttuk az utóbbi néhány évben, hogy folyamatosan növekszik azon játékosok száma, akik játszanak a címeinkkel.

Új piacok nyílnak meg, és a játékok tovább élnek mint idáig. Jelenleg azt látjuk, hogy folytathatjuk a befektetések mértékének emelését, mert tudjuk, hogy az igazán hosszú „farkú” befektetések kifizetődőek.

A csapataink nem állnak le a játék megjelenése után. Nagy csapataink vannak, akik továbbra is folytatják a játékosoknak a tartalmak készítését, hogy ők azokban az univerzumokban maradhassanak, amikben imádnak ott lenni. A tény, hogy vannak olyan játékosaink, akik tárgyakat vesznek ezen játékokban, esélyt adnak a csapatainknak, hogy folytassák az extra tartalmak készítését. [Az Assassin’s Creed: Odyssey-vel] a játékosok sokat kaptak a játékba való befektetésükkel. Jóval többet mint eddig,” tette hozzá Guillemot. Tehát azért bővítik évekkel is a megjelenés után a játékaikat, mert pénzük van belőle. (Példa? Rainbow Six: Siege, For Honor…)

Az Assassin’s Creed: Odyssey amúgy most kapta meg a Discovery Tourt, az oktató, történelmi módját a legújabb frissítésben. Idén nem lesz új AC játék – 2020 őszén támad azzal a Ubisoft, így biztosra vehetjük: cross-gen játék lesz abból, hiszen akkortájt jön a next-gen PlayStation és Xbox is.

Forrás: WCCFTech

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu