Ring Fit Adventure: íme a Nintendo Switch rejtélyes új fitnesz játéka [VIDEO]

A Nintendo Wiin látott Wii Fit lényegében folytatódik a Nintendo Switchen – a nagy N bemutatta, hogy mi a fenére is számíthatunk a Ring Fit Adventure-rel.

A Ring Fit Adventure egy olyan kalandjáték lesz, amiben a játékosok egy fantasy világot felfedezhetnek, továbbá a benne levő ellenfelekkel megküzdhetnek, de persze a fitnesz gondolatmenetét is adjuk hozzá a játékhoz, így nekünk kell mozognunk a siker céljából. Itt lép be az a fura kiegészítő, aminek Ring-Con a neve (a Joy-Con után szabadon, értelemszerűen), de ezen felül egy lábszíjat is kapunk. Egy-egy Joy-Con belemegy a kiegészítőkbe, így azok is alkalmazásra kerülnek a Nintendo új őrületében. A Ring-Con rugalmas, és elektronikus szenzorokat tartalmaz, hogy ezek révén érzékelhesse egyrészt a játékos mozdulatait, továbbá a formákat, amikbe be lettek építve.

A fő kaland mód révén megmozgat minket a Ring Fit Adventure, míg a harcok során támadhatunk és védekezhetünk is – így például guggolnunk kell. (Valószínűleg lesz több meghatározott mozdulat is, amit a Nintendo el fog várni a játékosoktól.) A Quick Play módot is megemlítjük, hiszen ez a rövid tornára lesz alkalmatos (mostanában ugye nincsen TV-torna, amit idősebbek is elkezdhetnek …), és itt válthatunk a játékosok között, hogy többen is megmozgassák testüket. A Simple és Set módokkal pedig vagy a mozgásokra, vagy magára a kalandokra lehet limitálni a Ring Fit Adventure-t, és aki esetleg csak késő este, éjszaka, vagy mondjuk hajnal szeretne mozgolódni (vagy csak ekkor ér rá), akkor a Silent móddal halkabb fitneszrutinokat is végigcsinálhatunk.

A Ring Fit Adventure-nek megjelenési dátuma van, ára pedig nincs (valószínűleg itt a kiegészítők beárazásán dolgozik még a Nintendo) – a mozgásra éhes és hajlamos játékosok október 18-ától keressék a játékot és a hozzá tartozó Ring-Cont és lábszíjat. Ez bizony kellemes biccentés a múlt felé a Nintendótól.

Forrás: Gamesindustry

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu