[TGS 2019] Huszonhárom perc Project Sakura Wars [VIDEO]

A március végén bejelentett játék, Project Sakura Wars is kinn van a Tokyo Game Show-n.

„A SEGA egyik legnagyobb franchise-a arra készül, hogy lerohanja a nyugatot, amikor is a Project Sakura Wars (nem végleges név) megjelenik 2020 tavaszán PlayStation 4-re Európában és Észak-Amerikában! A régóta futó sorozat egy kulturális jelenség Japánban, és meghatározta a JRPG / romantikus műfajt az emlékezetes karaktereivel, mesteri forgatókönyvével és fenséges zenéjével. Most egy teljesen új rész fogja tengerpartjainkat megtisztelni.

A helyszín az 1940-es évek császári Tokiójának romantikus verziója. 10 évvel ezelőtt egy kataklizma révén Tokió császári harci revüje odaveszett – ez a főváros nemzetközi védelmi hatalma volt, ami a császári színházban működött. A színház azóta nehéz időkön megy át, és a bezárás veszélye fenyegeti. Az új tokiói revü kapitányaként a te feladatod a katonáid szívének meggyógyítása, továbbá az, hogy a császári színház újra a régi hírnevében tündököljön.

A rajongók sok mindent imádni fognak a Project Sakura Warsban, amiben erős hangsúlyt kapott a karakterek vezérelte történetmesélés, továbbá a kapcsolatok építése. […] A kalandjaid során képes leszel egy színes karakterstábbal interakcióba lépni a dinamikus LIPS dialógusrendszeren keresztül, ahol az, amit és ahogy mondasz, alapos hatással lesz a kapcsolatokra a harcmezőn és azon kívül is. A spiricle armor névre hallgató, erőteljes mechekkel felszerelkezve a játékmenet egy mély és robusztus harci rendszerrel rendelkezik, ami teljesen kihasználja mindegyik csapattag egyedi képességeit. A gyönyörűen animált jelenetek és drámai történetszálak révén kíváncsi leszel arra, hogy mi fog következni,” írta március végén a SEGA angol nyelvű sajtóközleménye a játékról.

A Tokyo Game Show második napján a Famitsu és a Dengeki révén huszonhárom percnyi játékmenet került publikálásra a még mindig nem végleges nevű Project Sakura Warsról, ami Japánban Shin Sakura Taisen néven már december 12-én meg fog jelenni. Az európai és észak-amerikai rajt továbbra is 2020 tavaszán lesz esedékes PlayStation 4-re, mégpedig japán szinkronnal, feliratozva.

Forrás: Gematsu, Gematsu



Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu