[TGS 2019] Nyílt bétát kap a Nioh 2 [VIDEO]

Ahogy az első Nioh esetében, úgy a folytatással kapcsolatban is megejthetjük azt, hogy a megjelenés előtt kipróbálhatjuk a Nioh 2 játékot, hogy abból egy kis ízelítőt kapva dönthessünk arról, hogy érdekel-e minket a Team Ninja által fejlesztett alkotás avagy sem.

Az első Nioh több mint egy évtizeddel a bejelentése után jelent meg, és erre most nem fog sor kerülni. Pár halálra pedig biztosan igen, ugyanis biztosra vehetjük, hogy a Nioh 2 nem fog rendelkezni easy nehézségi szinttel. „Ez a játék egy úgynevezett Masocore játék. Emiatt azt akartuk, hogy a nehézségi szint mindenkinek azonos szintű legyen, még akkor is, ha képes vagy arra, hogy azt lásd, hogy az emberek a YouTube-on és az ehhez hasonlóakon legyőzik a bossokat. Ennek ellenére vannak olyan dolgaink, amik révén segíthetünk a játékosoknak. Például a Benevolent Graves és a három fős multiplayer is ilyesmi – úgy gondoljuk, hogy ezek segítő kezet fognak nyújtani az embereknek, hogy végigjátszhassák [a Nioh 2-t],” mondta Fumihiko Yasuda, a játék producere egy, a Sony Interactive Entertainment által megtartott zárt ajtós Tokyo Game Show- előadás során. Úgyhogy azt mondják, hogy nem lesz könnyű mód, de adnak könnyítő opciókat, tehát könnyebb lesz a játék mint az első felvonás.

A Twitteren pedig azt lehet olvasni, hogy a Koei Tecmo (a kiadó) és a Team Ninja egy nyílt bétatesztet tart majd a Nioh 2-nek, mégpedig november elseje és tizedike között, és a PlayStation Store-ról ingyen letölthetjük majd azt. Szóval Halottak napján (ami november 2-a volna) meghalhatunk mi is párszor. Párszázszor.

A lenti videókhoz magyarázat – az elsőnél 12:31 és 28:03 között három fős multiplayer, míg 32:10 és 42:58 között további játékmenet látható. A második videóban 2:55:56 és 3:13:37 között keressük a játékot. A Nioh 2 pedig – ahogy erről pár napja már szó esett a kuckónk tájékán… – 2020 elején fog megjelenni PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Spieltimes



Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu